Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves lány 43 éves férfivel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány 43 éves férfivel? Ti mit gondoltok erről? Van ilyen?

Figyelt kérdés
Az utóbb beszélgettem egy anonim platformon ahol a helyzet az egy ilyenbe botlottam, a lány a véleményemet kérte ki a dologról ami gondolhatjátok mi volt.
2021. jún. 13. 23:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egyébként elnéztem. A 14 legális már Magyarországon. De még az is előfordulhat, hogy ennyi idős lányok még csak most kezdtek, vagy egyáltalán nem is menstruálnak. Magyarosan megmondva nem dugható korúak még. Gyerekek.
2021. jún. 14. 09:11
 12/14 anonim ***** válasza:
ez a kor tényleg különbbség tényleg durva, még ha egy meglett csöcsős nagy popos a kis lány, akkor is tudatosan külön választja ezt egy olyan férfi aki másfélszer is az apja lehetneéé Viszont itt már ha egy 18 éves kezdene 14 évessel azt is le pedozzák.
2021. jún. 14. 10:35
 13/14 anonim ***** válasza:

jav:

A kor különbbség ami köztük van nagyon durva, még ha egy meglett csöcsős nagy popos a kis lány, akkor is tudatosan külön választja ezt egy olyan meglett férfi aki másfélszer is az apja lehetne! Viszont itt már ha egy 18 éves kezdene 14 évessel azt is le pedozzák.

2021. jún. 14. 10:37
 14/14 A kérdező kommentje:
#9 elképesztő, és hány ilyen van, nem értem, persze a lénsegtelen bulvárra van kereset...a komoly témákról meg hallgatnak a nagyokos "döntéshozók"
2021. jún. 14. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!