Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Melyikünk a jobb pasi?
Nem árulom el melyik vagyok én.
Az első: 31 éves 182 magas, sportos testalkat, sportos haj, barna szem, frissen borotvált. Jó kommunikációs képesség, nagyvárosi élet. Kávéházak, kocogás, bulik.
A második: 32 éves 171 magas, sportos testalkat, félhosszú haj, kék szem, borosta. Vissza fogottabb, nem túl beszédes, vidéki élet. Kirándulás, sütögetés, barkácsolás.
Ez beugratós kérdés. Mindkettő te vagy, csak 32 éves korodra egy csonkolásos balesetben "rövidültél" 11 centit, megváltozott a szemed színe (a Dune nevű könyvben is írnak ilyesmiről, ugye, a Fremen nép), megnőtt a hajad, a zajos nagyvárosi életet pedig lecserélted a nyugis vidéki életre. Visszafogottabb is lettél, a jó kommunikációs készségeid nyilvánvalóan a baleset következtében módosultak így. Manapság jobban lázba hoz egy magányos séta az erdőben, esetleg egy tábortűz, mint egy forrongó kávéház.
...
Ezek a kérdések kikészítenek. :D
Nem írtál rossz tulajdonságokat.
Ha az egyik pl mélydepresszióban van, akkor a másik a jobb pasi.
Ha az egyik arrogáns és azt hiszi, hogy jobb mindenkinél, akkor ő a jobb stb.
Kb mintha azt kérdeznéd, hogy melyik állat a gyorsabb?
Az egyiknek négy lába van és rövid szőre.
A másiknak két lába van, szárnya és tolla.
12!
Az első vagyok, és jellemtelen dolog balesettel viccelődni. Ráadásul ezt úgy, hogy a haveromat egy baleset utáni helyzetbe korlatozod a tulajdonságai miatt. Szemét vagy, és szerintem rohadsz belül. Távolról elkerüljük az olyan embereket mint te.
A belsőm köszöni szépen, jól van, a tiéddel viszont van baj. Az ilyen sértett kisfiús kirohanások mellett rendelkezhetsz te akár Sylvester Stallone fizikumával is, senki sem fog egy hisztigéphez vonzódni.
Komolytalan volt a kérdésed, ennek megfelelően reagáltam. Az mondjuk vicces, hogy ennyire kihoztam belőled a sértett kisfiút.
A 12-es nyilvánvalóan viccelt és nem is volt rossz poén.
Neked Humorérzék zéró.
Kikérni magadnak az megy.
Egyértelműen nem Te vagy a jobb pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!