Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdjem le a féltékenységet? Hosszú lesz.
Sziasztok!
Adott egy viszonylag friss kapcsolat. Úgy érzem benne megtaláltam mindent amit kerestem minden tökéletes vele. A fejemben viszont folyamatosan az a gondolat van, hogy elvesztem, megfog unni keres mást. Féltékeny típus vagyok, de próbálom magam a lehető legjobban visszafogni és elkönyvelni magamban, hogy ez csak a fejemben létezik. (Mert így is van sosem adott okot rá, hogy féltékenykedjek.) Ezen valahogy tudok segíteni magamnak? Hogy ne kombináljak állandóan a fejemben? Tudom elég beteg dolog, ezért is próbálnék tapasztalatokat gyűjteni, hogy mi az amivel megtudnám magam nyugtatni. Hozzáteszem, hogy bízom benne érzem, hogy szeret és nem csalna meg. Rengeteget vàltoztam én is tanulva előző hibáimból nem vetítem ki rá a hülyeségeim, de szeretném ezt magamban is valahogyan kontrollálni. Ha tudsz segíteni valahogyan azt megköszönöm.
Szép napot mindenkinek aki elolvassa!🤗
Nem derul ki de gondolom te vagy a lany.
Ezt nem fogod tudni legyurni. Noi atok…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!