Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mennyire bíztok meg a barátaitokban?
arrol van szó hogy ti miket mondtok el egymásnak , mi a határ , milyen a bizalom , miket tudtok megosztani és miket osztottatok meg egymással? ( milyen ez a lány az ágyban , nekem ekkora ... statöbbi)
én is fiúk vagyok
kérlek ne fárasszatok hülye válaszokkal csak rendes választ írjatok

Igaz barátokkal (nekem abból 2 van) mindent megdumálok, és 1000%-os a bizalom =)
Haverokkal csak hülyülés szinten, meg max. exeket dumálunk ki, de komoly dolgokat nem nagyon.
17/F

bartát ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------haver
kb ekkora a külömbéség
kérdésre: barátokkal mindent megbeszélek

Második vok
Hát nemtom ha ilyen történne végül is megcsinálhatja rejszoljon ki nem szarja le... de azért sztem normális ember ilyet nem csinál XD A barátság arról szól h megbíztok egymásban meg sok közös élmény meg segítettek egymásnak, ha baj van... de nálam a rejszolás nem tartozik bele XD
Amúgy nem lehet h akar tőled vmit? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!