Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti érzésre Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti érzésre Tinderen 100-ból hány férfit húztok jobbra? És csak olyat, aki külsőre tényleg komolyan bejön?

Figyelt kérdés
Olyat jobbra húztok, akivel kapcsolatban úgy érzitek so-so elmegy, vagy csak azokat, akik külsőre (és esetleg profil alapján) tényleg tetszenek?
2021. jún. 8. 13:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

10-20

Igazából csak a külsőt nézem, ha az alapján nem az esetem, akkor kár erőltetni a dolgot. A többi meg majd eldől a beszélgetésekből. Akikkel párba állunk se mind írnak rám, vannak akik a reklámot is jobbra húzzák, aztán válogatnak, mert megtehetik. Én pedig nem kezdeményezek, aki ír annak visszaírok.

2021. jún. 8. 14:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Hát kb igen , jó esetben max 10-et. Abból 1-2-őt véletlenül :)
2021. jún. 8. 15:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Általában csak akkor nézed meg jobban az illetőt ha megtetszik , csak akkor olvasod el az adatait.

Ha nem tetszik húzod balra és ez...hogy merre húzod pár pillanat alatt eldől.

2021. jún. 8. 15:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Én kb 5-öt, esetleg 10-et, de ez nagyban függ a feldobott emberektől. Elég sok szempontot figyelembe veszek. Mivel hosszútávú kapcsolatot keresek, ezért olyannal, akivel hosszútávon nem tudnám elképzelni magam, nem matchelek. Ilyen nálam pl a dohányzás, vagy a szakáll, illetve a macska (allergia)
2021. jún. 8. 15:18
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

#14: "Ilyen nálam pl a dohányzás, vagy a szakáll, illetve a macska (allergia)"

1. Nagyon kevés ember fotózza le magát dohányzás közben.

2. Esetleg arra gondoltál-e, hogy pont azért van szakálla, mert mivel szingli, megpróbálja, hátha úgy jobban bejön a nőknek.

3. Macskával is kevés srác fotózza magát. Még kutyával is gyakrabban.

2021. jún. 8. 15:28
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom 15-ös, én amikor fent voltam tele volt kisállatosokkal, általában ki is emelték, hogy kutyások, vagy macskások. Szintén tele volt olyanokkal, hogy az első képén amit meglátsz róla, dohányzott, cigi a kézben, vagy buliban piásan, asztal tele sörösüveggel, stb.
2021. jún. 8. 15:34
 17/18 anonim ***** válasza:
kb minden negyedik-ötödik férfit(azok közül, akiket látok, ugye)
2021. jún. 8. 15:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100-ból kB. 15-20at
2021. jún. 8. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!