Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20-22 éves lánynak milyen külsejű srácok tetszenek?
Nálam (én 176 cm vagyok) valamennyivel magasabb, sportos alkat. Ez alatt azt értem, hogy egyértelműen látszik rajta, hogy edz és sportol, de nem egy kigyúrt hústorony. Nekem a hosszabb (akár vállig érő) haj jön be, ami akár göndörkés is, de a színe mindegy, bár a sötét árnyalatok jobban szoktak tetszeni.
Ha nem probléma, akkor linkelek pár képet, hogy jobban el tud képzelni, hogy mire gondolok:
Ez persze csak az én véleményem. Más lányoknak más külsejű srácok jönnek be. Kapásból az egyik barátnőmnek a mackósabb alkat jön be, mert az aranyos és ölelnivaló.
22/L
Mindenkinek más, és a külső az első lesz, de utána nagyon hamar az utolsó is.
Nekem az 5-6 évvel idősebb, nálam nem sokkal magasabb (15-30cm) srácok jönnek be, de ez is csak a kényelem miatt. És nem szeretem a szakállat, meg a hosszú hajat. A legfontosabb pedig az intelligencia
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!