Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » David Beckham ha akarná,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

David Beckham ha akarná, megkaphatná a nők többségét?

Figyelt kérdés

A korához képest jól tartja magát, jóképű férfi. Gazdag, híres is. Továbbá elég szép focista karrier áll mögötte.

Mindez elég lenne ahhoz, hogy pl. a Földön elő nők 70%-át megkapja?

2021. jún. 5. 10:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A nők többsége nevében nem tudok nyilatkozni, csak a magaméban. Korban teljesen az én "kategóriám", helyes pasinak is tartom, még akkor is, ha nem az én típusom, ezzel együtt sosem fantáziáltam arról, hogy de jó lenne, ha..

Ahogy már fentebb írták, a foci nekem is a világ legunalmasabb tevékenységei közé tartozik, a pénz sosem érdekelt, sőt, mindig inkább feszengtem az ilyen társaságban, azt pedig nem tartom valószínűnek, hogy az intellektusával hosszú távon le tudna nyűgözni. Úgyhogy eszerint én is a 30%-ba tartozom.

2021. jún. 5. 12:04
 12/19 anonim ***** válasza:
54%
Kétlem. Azért eléggé benne van a korban már. A fiatal nőknek nem ő az álom pasi
2021. jún. 5. 12:26
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom, de én biztos kimaradnék belőle. Nem is az esetem+idős hozzám.
2021. jún. 5. 12:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Fiatalon talán, most már nem.
2021. jún. 5. 13:18
 15/19 anonim ***** válasza:
65%
Biztos lenne bőven jelentkező, de azért a nők többségét nem kaphatná meg. A focista karrierje velem együtt szerintem a nők nagy részét hidegen hagyja, nálam a híressége is inkább negatív dolog lenne, soha nem kezdenék ismert emberrel, mert én még véletlenül se szeretnék az lenni. Még egy kicsit se. Ha felismerne bárki az utcán vagy lefotóznának, mint XY egyik hódítása, az a rémálmom lenne. Amúgy meg majdnem kétszer annyi idős, mint én és nekem a külső önmagában sose volt elég a vonzalomhoz. Ha a személyisége nem olyan, nézhet ki bárhogy, akkor se érdekelne. Őt meg nyilván egyáltalán nem ismerem. Mondjuk én se kellenék neki, szóval mindegy is, lenne bőven elég modell, aki nagyon szívesen kezdene vele.
2021. jún. 5. 13:48
 16/19 anonim ***** válasza:
28%

ha híres, jóképű gazdag valaki akkor egyértelmű hogy megkaphat sok nőt..

Ha jóképű jó kiállású nagydumás vagy akkor is..

2021. jún. 5. 14:56
 17/19 anonim ***** válasza:
13%
Persze,kivétel az ide írogató nők. :)
2021. jún. 5. 15:50
 18/19 anonim ***** válasza:
79%

Én olyan szerelmes vagyok valakibe, hogy engem biztos nem kapna meg, nem térítene el, nem lenne rám hatással semmilye.

Bizonyára sok nő így van ezzel.

2021. jún. 5. 18:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Sose érdekelt. Én is nagyon oda vagyok valakiért, ha őt megkaphatnám, nem érdekelne senki más (mondjuk így sem, hogy nem kaphatom meg XD).
2022. máj. 8. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!