Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
David Beckham ha akarná, megkaphatná a nők többségét?
A korához képest jól tartja magát, jóképű férfi. Gazdag, híres is. Továbbá elég szép focista karrier áll mögötte.
Mindez elég lenne ahhoz, hogy pl. a Földön elő nők 70%-át megkapja?
A nők többsége nevében nem tudok nyilatkozni, csak a magaméban. Korban teljesen az én "kategóriám", helyes pasinak is tartom, még akkor is, ha nem az én típusom, ezzel együtt sosem fantáziáltam arról, hogy de jó lenne, ha..
Ahogy már fentebb írták, a foci nekem is a világ legunalmasabb tevékenységei közé tartozik, a pénz sosem érdekelt, sőt, mindig inkább feszengtem az ilyen társaságban, azt pedig nem tartom valószínűnek, hogy az intellektusával hosszú távon le tudna nyűgözni. Úgyhogy eszerint én is a 30%-ba tartozom.
ha híres, jóképű gazdag valaki akkor egyértelmű hogy megkaphat sok nőt..
Ha jóképű jó kiállású nagydumás vagy akkor is..
Én olyan szerelmes vagyok valakibe, hogy engem biztos nem kapna meg, nem térítene el, nem lenne rám hatással semmilye.
Bizonyára sok nő így van ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!