Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőig semmi szex! Vállalnátok?
Három hete vagyunk együtt a párommal és megállapodtunk, hogy esküvőig nem leszünk együtt! A dologhoz hozzátartozik, hogy egyszer, régen, amikor még csak barátok voltunk, voltunk együtt, de azóta egyikünknek sem volt senkije, előtte szintúgy, mert az elsők voltunk egymásnak. Eredetileg a párom ötlete volt, mivel őt bár nem vallásosan, de elég konzervatívan nevelték a szülei, de úgy gondolom, miért ne? Egyszer voltunk együtt, csalódás nem érhet minket. Bár nem szüzen házasodnánk, de legalább a párom volt az első az életemben.
Próbáltatok már ilyen fogadalmat betartani? Sikerült?
Én is így tervezem, bár sajnos nincs még párom. Sokan nem is hiszik el, de nemzetközi szintű felmérés tanúsítja, hogy akik várnak a szexszel, ott 95-99% az esély, hogy együtt maradnak, akik házasság előtt kezdik ott csak 30%. Az oka a hormonális szabályzásban keresendő (PEA, oxitocin, endorfin, de ezt most nem részletezném, mert úgyis leszólnak érte. /Ha kell, elküldöm priviben/.
Lehet benne valami, Döbbenetes szám, de a megkötött házasságok 50%-a 1-5 éven belül felbomlik. Azért ez nem kis szám.
Szóval én vállalnám.
F
De amúgy kedves kérdező, ha ennyire nem értesz velünk egyet, akkor minek kérdezel?:D
Most csak ki akarod erőszakolni a Te véleményedet másokból, hogy "megnyugodj", vagy mi?
Szerintem tök jó, hogy Vele történt az első, s ha már megtörtént, meg szeretitek is egymást, akkor már nem kéne várni...de ez a TI döntésetek, ez a szöveg meg csak az ÉN szubjektív véleményem:D
Amúgy kétlem, hogy emiatt lenne annyi válás...
Szerintem is működhet. Aki képes így kitartani 1 évig a párja mellett, az megérti majd, hogy a házasság sem CSAK a szexről és a lángolásról szól. annak nem fog gondot okozni, hoyg nem dughat 6 hétig a frissen szült feleségével, vagy esetleg várnia kell pár hónapot, mert a neje minden energiáját a párhónapos baba köti le.
Egy ilyen párkapcsolatban más értékek a fontosak, a résztvevőknek is más a fontosabb. Működhet! Csak a mai világban más a divat. De a divat sosem arról volt híres, hogy működőképes dolgokat javasol, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!