Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit szeretnétek a barátnőtöktől karácsonyra?
Figyelt kérdés
Légyszi sok-sok ötletet mert semmi tippem sincs hogy mit adjak neki!
Ti minek örülnétek? :D
2008. dec. 7. 18:45
11/11 anonim válasza:
Hát az a fürdőkádas mikulás sapkás az jólhangzik tényleg. legutóbb ugyan mikulás volt de ugyanez történt nálunk, csak annyi különbséggel hogy pezsgő is volt. kicsit szégyelltem magam de jót nevettünk utólag amikor azt mondta hogy az volt a terve hogy majd végig csurgatja a testén a pezsgőt.. csak mire odaértünk volna megittam az összeset :D szoval ezzel vigyázni :)tanulság:legyen több pezsgő.Amúgy szerintem a legtöbb pasi az ilyeneket a tárgyi ajándék elé helyezi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!