Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem keres? Eddig mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres? Eddig mindig írt.

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy pasival kb 5 hónapja. Előtte is beszélgettünk már, de kb ennyi ideje minden nap levelezünk egymással a messengeren. Volt egy két nap kimaradás már, sőt még három nap is volt hogy nem beszéltünk. Viszont mindig ő is kezdeményezett, direkt nem akartam minden nap én ráírni azért nehogy az legyen, megunja vagy túl sok vagyok. Így amikor én nem írtam, mindig ő írt rám és ez nagyon sokszor így történt. Meg is beszéltük a héten találkozunk és együtt leszünk. Tegnap írtam neki napközben, de arra annyit írt, majd ír és válaszol rá. Viszont azóta egyáltalán nem keresett. Különben mostanában nagyon elfoglalt. Volt amikor napközben írtunk, volt mikor inkább csak este, bár legtöbbször este. És olyan is volt mikor bealudtunk, ezért nem beszéltünk este. De akkor is mindig megírta, bocsi bealudtam. Most meg egyáltalán nem jelentkezik. De azt nyomatékosan kijelentette már, főleg azért mert mind a ketten ismerjük a hirtelen eltűnő embereket, hogy ha ő nem akar írni vagy ismerkedni velem, akkor mindenképp szól. De mivel nem adtam rá okot így ez nem áll fenn. Mondjuk hozzá teszem, tegnap és ma is csak nagyon keveset töltött a neten. Most én sem keresem. Megvárom míg ő keres. De ha mégis az van, már unja a mindennapos beszélgetéseket, akkor lehet azt kéne tennem hogy ha majd eszébe jutok és rám ír, majd én sem reagálok rá. Szerintetek ez jó ötlet?
2021. jún. 2. 11:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem telt el még annyi idő, hogy ennyire aggodalmaskodnod kelljen.

Foglald el magad, aztán majd tisztázódik minden.

Olyat meg ne csinálj, hogy ha ír, akkor direkt nem írsz vissza.

2021. jún. 2. 12:58
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
Ennyi ido nem volt eleg hozza, hogy kimondjatok, hogy egy par vagytok, es szamithattok egymasra? Mit szeretnel te egy ilyen kapcsolattol, ami fenyevekre van egy normalistol? Keress egy olyat, aki akar is toled valamit, mert ez csak idotoltes, mindenkettotok reszerol, de nem kapcsolat. Kb van egy levelezo partnered, csak most nem csigapostaval meg belyeggel megspekelve tartjatok a kapcsolatot.
2021. jún. 2. 13:36
 13/19 A kérdező kommentje:
Most délután írt, elég sokat. Viszont tényleg nagyon el van havazva. Mondta majd jelentkezik és este lesz. De én nem írtam rá, mert lehet már fáradt. Majd holnap írok neki.
2021. jún. 3. 00:24
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

lehet azt kéne tennem hogy ha majd eszébe jutok és rám ír, majd én sem reagálok rá

Könyörgöm, hány évesek vagytok? Amúgy, 5 hónap írkálást én is megunnék és keresnék közelebbit. Egy találkozást előbb is össze lehetett volna hozni. Ha meg annyira messze vagytok, úgyis felesleges az egész.

2021. jún. 3. 12:58
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk messze és találkoztunk is már.
2021. jún. 3. 15:21
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
Hát, ez annyira nem lelkes. Lehet, hogy mással is ismerkedik, ahogy sokan, ha neten teszik. Ha meg ennyire nincs időm, nem is bonyolódom bele semmibe. De neten nem lehet kapcsolatot felépíteni csetelgetéssel. Nyilván szólni is fog, ha nem akar ismerkedni, de lehet, hogy akkor, ha már fix a másik.
2021. jún. 3. 15:46
 17/19 Noren1989 ***** válasza:
31%

#14-16: a Kérdező és a fószer többször találkoztak, nettó 23óra 45percig nem jelzett vissza. A heti randi letervezése okozott csak egy kisebb bizonytalanságot.

Ne gondolj bele mindenbe olyat, ami nincs mögötte.

2021. jún. 3. 16:43
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

#17 ez felett valahogy elsiklottam. Nekem csak az jön le, hogy írkálás orrvérzésig és kombinálás amiatt.

Mindegy, én ettől független akkor se csak a netre alapoznék. Főleg nem játszmáznék. Ha nem ír, akkor meg ennyi.

2021. jún. 4. 10:38
 19/19 anonim ***** válasza:
79%
Nekem ha valakinek egy napig nincs ideje egy sort visszaírni, hogy akkor tényleg jó a szombat 17 óra, az felejtős.
2021. jún. 4. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!