Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » MI viszi rá az idősebb nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MI viszi rá az idősebb nőket egy fiatalabb fiúval való kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Nem mondom, hogy nem volt soha idősebb női partnerem (35/F), mert vannak nagyon jól karbantartottak.

Fent vagyok társkeresőn és ha kidob a rendszer ilyen 45-50 es korosztályú hölgyeket, két kategória a van. Az egyik kiírja, hogy fiatalabb, plána a sokkal fiatalabb korosztály hagyja. A másik nem ír ki ilyet, ilyeneknek írni is szoktam. hát 100-ból 40 válaszol abból 10 nem küld el 4-el lesz találkozás és 1-el lesz max valami ( legtöbbször nem tudunk hozzá menni, mert a kamasz gyerekei otthon vannak, hozzám a belvárosba nem tudnak eljönni, mert nincs annyi idejük, meg parkolni is nehéz...). ellenben ha az utcán kezdek el ismerkedni ilyesmi korú nőkkel spontán, akkor 10ből 6 abszolút nem elutasító ( szépen tudok bókolni) és könnyebb is velük közelebbi kapcsolatra jutni. Én azért kedvelem az idősebb nőket, mert a velem egykorúakhoz képest a kis barátomat úgy dicsérik, fogják... mintha maga a Szent Grál lenne.

De kíváncsi lennék a Női oldalra is. Ők miért mennek bele a 10+ év korkülönbségű kalandokba.

2021. jún. 2. 09:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%
9 egy pasi merfokdekkel hamarabb lepusztul mint egy nő
2021. jún. 2. 10:11
 12/20 anonim ***** válasza:
76%
Mert jobb fejek, lazak, vidamak, de kozben ertelmesek is, normalisan lehet veluk beszelgetni, nincsenek eloiteleteik, nem latnak mindenben osszeeskuvest, nyitottak a vilagra, mig az idosebb ferfiak nagy resze mentalisan lepusztult rinyagep, akiknek nem jott be az elet, ezert mindenkit okolnak, csak magukat nem, elutasitanak mindent, ami 2010 utan szuletett, stb stb. Nem szeretem azokat, akik a multban elnek. Termeszetesen kivetelek mindenhol vannak.
2021. jún. 2. 11:10
 13/20 anonim ***** válasza:
77%

A feleségem 33 volt, én pedig 25, amikor összeházasodtunk. Ő azt mondta, hogy a korosztályában nem talált olyat, aki gyereket akar, hiszen valaki alapból utálja a gyerekeket, valakinek pedig már van gyereke előző házasságból és megterhelő lenne még egy.

Végső soron az számít szerintem, hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon. Boldoggá tudjátok tenni a másikat (érzelmileg és szexuálisan is)? Ha igen, akkor mit számít az a 10 év?

2021. jún. 2. 12:26
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
#11 de csak azért, mert a nők lepusztítják őket 🤷‍♂️ #9
2021. jún. 2. 12:27
 15/20 anonim ***** válasza:

Én veled vagyok egy korosztály férfiként.És fiatal korom óta vonzott a nálam érettebb korosztály.Olyannyira,hogy nem csak egy érettebb hölggyel voltam együtt,hanem többel is,és folyamatosan kerestem a társaságukat,vagy a kapcsolatukat.De mellette ugyanúgy vonzott a saját korosztályom is,és voltak normális kapcsolataim is.De ha nem volt,akkor sokszor kalandoztam nálam idősebb nőkkel.Jellemzően 40-50 ig.Én társkeresőn ismerkedtem meg velük,talán egy kivétel volt,de vele nem lett végül semmi.Szerintem társkeresőn számít a helység is.Nem mindegy hogy a fővárosban keresel,vagy mondjuk egy kisebb városban.Nyilván a logika miatt,hisz nem mindegy mennyien élnek egy adott településen.A nagyobb távolságok értelemszerűen meg nem játszanak.Nekem az a tapasztalatom hogy vannak azért olyanok,kisebb százalékban,akik a fiatalabb férfiakhoz vonzódnak,és mindig fiatalabb barátjuk volt.De ez a ritkább.A többi általában elutasítja a fiatalabb korosztályt...ezen belül van aki kapásból,és esélyed sincs megnyerni semmivel sem.Viszont van aki határozatlanul adja a visszautasítást,és ha jól alakulnak a dolgok,akkor kialakulhat az ismerkedés.Én szeretek beszélgetni,szinte bármiről,és könnyedén megtalálom velük a közös hangot.És a beszélgetéssel,őszinteséggel felszoktam kelteni a figyelmüket.És kíváncsiak,így beszélgetünk,ismerkedünk,jó esetben megkedveljük egymást.És úgy hajlandóak találkozni velem,hogy nem ígérek kötöttséget,kapcsolatot,néha egy egy közös program volt,de volt olyan is akinél csak szex volt.De mellette folyamatosan tartottuk a kapcsolatot írásos formában,beszélgettünk.Minden nőnek jól esik a figyelem.Egy 40-50 éves nő korosztálya,vagy akár házastársa pedig elég nagy valószínűséggel egyáltalán nem,vagy csak keveset beszél a párjával,vagy ha valakivel összejön.Persze tisztelet a kivételnek.Úgyhogy szerintem a figyelem a kulcs...nem feltétlenül beszélgetés,elég az ha valaki fiatalabb,jól néz ki..imponáló egy idősebb nőnek,ha egy fiatalabb jó külsővel rendelkező férfi kiszemelte,hajt rá.

Korábban nekem is problémásak voltak a találkozások megoldása,sok ismerkedésem nem jött össze emiatt.Most hogy saját egzisztenciám van,most meg valahogy nem jönnek úgy az ismerkedések:) Lehet már öreg vagyok hozzá :) Nekem most is a normális párkapcsolat az első,de ha nincs épp,akkor szívesen töltöm az időm a nálam érettebb korosztály társaságában.Akár csak beszélgetések formájában is.Mert nagy általánosságban sokkal normálisabbak és jobb velük beszélgetni mint a saját vagy a fiatalabb korosztállyal.

36F

2021. jún. 2. 19:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
A fiatal fiúkban még intenzívebb a kangörcs probléma, az idősebbek meg már jobban belefáradtabbak mindenbe.
2021. jún. 2. 19:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak szexről van szó, szinte kizárólag nálam fiatalabbal, minimum 10-15, de inkább 20+ év is lehet.

De kapcsolatban nem élnék ilyenekkel.

46N

2021. jún. 4. 13:52
 18/20 anonim ***** válasza:
nana, azért a nők is megtudnak botlani. Volt hogy én 25 évesként 46 évessel ismerkedtem, szerintem ő sem gondolt semmi komolyat csak futó kaland, de 1 beszélgetés után annyira megkedvelt hogy megkérdezte nem akarom-e elvenni feleségül (???!!). :D És nem az a sarki kocsmában dolgozó lerúgott bibircsókos nő volt. Ja és gyerekei is voltak. De amúgy én azt látom, hogy ha jófiúként vagy fent társkeresőn, vagyis egy szimpla kép van rólad, nem félmeztelen vagy ilyesmi, akkor nem sok esélyed van, mert aki szexet akar az ignorálni fog mert mittudom én nem feszítesz medencében vagy a kocsid mellett mint egy rossz fiú, aki meg párkapcsolatot keres nyilván nem fiatal fiúval fog kezdeni. De volt pl aki olyan nő volt hogy 50 en felüli, és nagyon jól nézett ki, szóval mindenki odavolt érte, és pont azt mondta hogy pont ezek taszítják már, és inkább az arc kinézetére megy, meg a kisugárzásra.
2021. jún. 4. 19:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Mert én is fiatalnak érzem magam mellette. Mintha az elbszott életem meg se történt volna, olyan mint egy újjászületés. Persze közben végig benne van a fájdalom, hogy a kapcsolat halálra van ítélve. Én mégse bánom hogy megéltem. 48-as nő vagyok, akinek volt egy 19 évvel fiatalabb barátja.
2021. jún. 26. 10:05
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 te kivetel lehetsz, mert eddig minden 40+os akivel barmifele kapcsolatom is volt (akar csak facebookon) volt gyereke, es mindegyik marha buszke volt ra, nem mintha erdekelt volna a kolke akarmelyiknek is, de tuti nem mondananak ilyet :D Szoval a kerdes meg mindig adott amit a kerdezo tett fel, mi viszi ra oket valojaban?
2021. jún. 26. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!