Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MI viszi rá az idősebb nőket egy fiatalabb fiúval való kapcsolatra?
Nem mondom, hogy nem volt soha idősebb női partnerem (35/F), mert vannak nagyon jól karbantartottak.
Fent vagyok társkeresőn és ha kidob a rendszer ilyen 45-50 es korosztályú hölgyeket, két kategória a van. Az egyik kiírja, hogy fiatalabb, plána a sokkal fiatalabb korosztály hagyja. A másik nem ír ki ilyet, ilyeneknek írni is szoktam. hát 100-ból 40 válaszol abból 10 nem küld el 4-el lesz találkozás és 1-el lesz max valami ( legtöbbször nem tudunk hozzá menni, mert a kamasz gyerekei otthon vannak, hozzám a belvárosba nem tudnak eljönni, mert nincs annyi idejük, meg parkolni is nehéz...). ellenben ha az utcán kezdek el ismerkedni ilyesmi korú nőkkel spontán, akkor 10ből 6 abszolút nem elutasító ( szépen tudok bókolni) és könnyebb is velük közelebbi kapcsolatra jutni. Én azért kedvelem az idősebb nőket, mert a velem egykorúakhoz képest a kis barátomat úgy dicsérik, fogják... mintha maga a Szent Grál lenne.
De kíváncsi lennék a Női oldalra is. Ők miért mennek bele a 10+ év korkülönbségű kalandokba.
A feleségem 33 volt, én pedig 25, amikor összeházasodtunk. Ő azt mondta, hogy a korosztályában nem talált olyat, aki gyereket akar, hiszen valaki alapból utálja a gyerekeket, valakinek pedig már van gyereke előző házasságból és megterhelő lenne még egy.
Végső soron az számít szerintem, hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon. Boldoggá tudjátok tenni a másikat (érzelmileg és szexuálisan is)? Ha igen, akkor mit számít az a 10 év?
Én veled vagyok egy korosztály férfiként.És fiatal korom óta vonzott a nálam érettebb korosztály.Olyannyira,hogy nem csak egy érettebb hölggyel voltam együtt,hanem többel is,és folyamatosan kerestem a társaságukat,vagy a kapcsolatukat.De mellette ugyanúgy vonzott a saját korosztályom is,és voltak normális kapcsolataim is.De ha nem volt,akkor sokszor kalandoztam nálam idősebb nőkkel.Jellemzően 40-50 ig.Én társkeresőn ismerkedtem meg velük,talán egy kivétel volt,de vele nem lett végül semmi.Szerintem társkeresőn számít a helység is.Nem mindegy hogy a fővárosban keresel,vagy mondjuk egy kisebb városban.Nyilván a logika miatt,hisz nem mindegy mennyien élnek egy adott településen.A nagyobb távolságok értelemszerűen meg nem játszanak.Nekem az a tapasztalatom hogy vannak azért olyanok,kisebb százalékban,akik a fiatalabb férfiakhoz vonzódnak,és mindig fiatalabb barátjuk volt.De ez a ritkább.A többi általában elutasítja a fiatalabb korosztályt...ezen belül van aki kapásból,és esélyed sincs megnyerni semmivel sem.Viszont van aki határozatlanul adja a visszautasítást,és ha jól alakulnak a dolgok,akkor kialakulhat az ismerkedés.Én szeretek beszélgetni,szinte bármiről,és könnyedén megtalálom velük a közös hangot.És a beszélgetéssel,őszinteséggel felszoktam kelteni a figyelmüket.És kíváncsiak,így beszélgetünk,ismerkedünk,jó esetben megkedveljük egymást.És úgy hajlandóak találkozni velem,hogy nem ígérek kötöttséget,kapcsolatot,néha egy egy közös program volt,de volt olyan is akinél csak szex volt.De mellette folyamatosan tartottuk a kapcsolatot írásos formában,beszélgettünk.Minden nőnek jól esik a figyelem.Egy 40-50 éves nő korosztálya,vagy akár házastársa pedig elég nagy valószínűséggel egyáltalán nem,vagy csak keveset beszél a párjával,vagy ha valakivel összejön.Persze tisztelet a kivételnek.Úgyhogy szerintem a figyelem a kulcs...nem feltétlenül beszélgetés,elég az ha valaki fiatalabb,jól néz ki..imponáló egy idősebb nőnek,ha egy fiatalabb jó külsővel rendelkező férfi kiszemelte,hajt rá.
Korábban nekem is problémásak voltak a találkozások megoldása,sok ismerkedésem nem jött össze emiatt.Most hogy saját egzisztenciám van,most meg valahogy nem jönnek úgy az ismerkedések:) Lehet már öreg vagyok hozzá :) Nekem most is a normális párkapcsolat az első,de ha nincs épp,akkor szívesen töltöm az időm a nálam érettebb korosztály társaságában.Akár csak beszélgetések formájában is.Mert nagy általánosságban sokkal normálisabbak és jobb velük beszélgetni mint a saját vagy a fiatalabb korosztállyal.
36F
Ha csak szexről van szó, szinte kizárólag nálam fiatalabbal, minimum 10-15, de inkább 20+ év is lehet.
De kapcsolatban nem élnék ilyenekkel.
46N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!