Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van az hogy egy 13 éves "lány" 1évig etet hogy szeret? Annyi az egész kapcsolat hogy kézfogás. Basszus 1 év :S aztán egy másik csajnál 1 hétbe telt minden. Normális ez a "lány"? 1 évig etetett a hülyeségeivel de egy csók nagy kérés?
Ne haragudj de 13 évesen ne is legyen pasija majd ráér pasikkal foglalkozni 18 évesen is...13 évesen élje a gyerekek gondtalan életét, mert pasizni bőven ráér még felnőtt korábban is. A csók nem sok, de nem gyerekeknek.
A szexuális élettel meg pláne ne foglalkozzon egy 13-14 éves kisgyerek....
omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg
Na ezt itt hagyuk is abba... xD
Kedves kérdező.:)
Én természetesen a te pártod fogom most.
Most az egyszer talán:)
Fontos kérdés lenne,hogy te próbáltad-e megcsókolni?
Ha nem,akkor aztmondom,hogy sajnos mégse a lány a hibás.
Ha igen,és ő nem akarta,akkor viszont igenis ő.
Egy 13éves lánytól,1éves "kapcsolat"-ban elvárandó,hogy egy csókot azért adjon.
Amennyiben későn érő,viszont ne várd el tőle.
A legtöbb 13éves viszont már "bas*ik orrba szájba",szóval ez tényleg nem nagy kérés,ráadásul már a 11éves hugom is csókolózott már-.-xD
Barátnőm meg 14éves,másfél éve vagyunk együtt,és már nemi életet is élünk..Persze fő a biztonság(tabi).
Szó nem volt semmiféle szexről, és honnan veszitek, hogy pedofil lennék, mivel csak 1 évvel idősebb vagyok tőle. És szerintem már nyugodtan lehet ebből csókolózás. Ja és kezdjük ott, hogy puszi se volt. És nem a félősök között van, mert már elég jól ismerem őt. Nem tudom, hogy tudtok ilyet kitalálni, de jót röhögtem :). Most már érthetőbb?
Végre valaki :D
De igen akartam adni, csak elszarladt xD azt mondta hogy "most ne" meg hogy "nincs hozzá kedvem"
am mindenki nagy lol itt xD
Egyetértek kis nőcsábász hagyjuk abba, különben is azt csinálsz ami jól esik csak ne feledd a lányoknak vannak ám szülei is aztán ha elméred a farkad a csajnál és az apuka rossz néven veszi akkor a hagyjuk abba nem fog működni mert az isten nem ment meg az intenzív osztálytól, pláne ha kislányt megbántod vagy ráerőltetsz valamit amit nem akar.
Csupán jó tanács.:DD
"A legtöbb 13éves viszont már "bas*ik orrba szájba",szóval ez tényleg nem nagy kérés,ráadásul már a 11éves hugom is csókolózott már-.-xD"
Nem a legtöbb, hanem főként a cigányok. Na, azok valóban 13 évesen szokták kezdeni, vagy még hamarabb. Persze védekezés nélkül, hadd jöjjön a gyerek is. A kórházban meg a szülést levezénylő dokik hivatalból feljelentik az örömapát, elvégre a törvény szerint büntetendő 14 év alatt a nemi kapcsolat, akkor is, ha a másik beleegyezik.
Így anyuka megszül, valószínűleg az iskolát is otthagyja, apuka meg addig a börtönben szocializálódik. Íme az ideális, segííjkére hajazó családmodell.
De hogy a legtöbb ilyen lenne? Azt azért kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!