Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok Lolo Jones sztorijáról?
Ő egy amerikai atlétanő, aki kijelentette, hogy csak a tökéletes férfi jöhet nála szóba és csak házasság után fekszik le a férjjel.
Nagyon csinos, 38 éves, de kinéz 24-nek kb. Büszkén vállalja a médiában is, hogy szűz. És nemrég jött ki a cikk, hogy már elege van a rengeteg randiból ahol ugye senki nem felel meg neki már legalább 20 éve.
Szerintem valahol becsülendő, de valahol értelmetlen is, bár ez olyan ,mint egy vallás.
Linkek:
Ki az a Lolo Jones és hogy néz ki?:
Ahol elmagyarázza a gondolkodását:
https://www.youtube.com/watch?v=6MK61OlplG0
Angol tudás kell, akinek nincs, az nem fog tudni válaszolni kb.
1.
A Simpson családban egyszer gúnyolódtak ezen, amikor az "idős macskás hölgy" életét vették górcső alá: https://www.youtube.com/watch?v=Q60wHn1-rgE
De most ettől eltekintve is elég sok az olyan karrierista vagy "szupertehetséges" ember aki középkorúként bekattan. Lásd Michael Jackson. Nem passzióból játszott a saját vidámparkjában állandóan, hanem egyszerűen bekattant, mert egészen addig hajtották szerencsétlent.
És az Egyesült Államokban a zug-nyugtatósok zöme azok a tipikus opportunista irodisták, lásd még a "magager-altató" kifejezést amit már elég sokan használnak.
Nem néztem végig a videót, csak elkezdtem.
Azt gondolom, hogy ennek a hölgynek a gondolkodásával és a libidójával is súlyos problémák lehetnek. A gondolkodását, feltételezem, a neveltetése befolyásolta, a libidóját az életmódja és a ki tudja milyen hormon- ill. teljesítményfokozó készítmények.
38 évesen szűz, azaz fogalma nincs, mit hagyott ki tízenhúszon évig. Nem tudom elképzelni, hogy nem fogja a döntését nagyon-nagyon megbánni a nászéjszakán.
40+N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!