Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok Lolo Jones...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok Lolo Jones sztorijáról?

Figyelt kérdés

Ő egy amerikai atlétanő, aki kijelentette, hogy csak a tökéletes férfi jöhet nála szóba és csak házasság után fekszik le a férjjel.

Nagyon csinos, 38 éves, de kinéz 24-nek kb. Büszkén vállalja a médiában is, hogy szűz. És nemrég jött ki a cikk, hogy már elege van a rengeteg randiból ahol ugye senki nem felel meg neki már legalább 20 éve.

Szerintem valahol becsülendő, de valahol értelmetlen is, bár ez olyan ,mint egy vallás.

Linkek:

Ki az a Lolo Jones és hogy néz ki?:

[link]

Ahol elmagyarázza a gondolkodását:

https://www.youtube.com/watch?v=6MK61OlplG0

Angol tudás kell, akinek nincs, az nem fog tudni válaszolni kb.

2021. máj. 31. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Mindig voltak ilyen szép és intelligens nők akik fanyalogtak aztán macskásnénivé váltak, ezt gondolom. Lehet, hogy ő jár jobban.
2021. máj. 31. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:
83%

1.

A Simpson családban egyszer gúnyolódtak ezen, amikor az "idős macskás hölgy" életét vették górcső alá: https://www.youtube.com/watch?v=Q60wHn1-rgE

De most ettől eltekintve is elég sok az olyan karrierista vagy "szupertehetséges" ember aki középkorúként bekattan. Lásd Michael Jackson. Nem passzióból játszott a saját vidámparkjában állandóan, hanem egyszerűen bekattant, mert egészen addig hajtották szerencsétlent.

És az Egyesült Államokban a zug-nyugtatósok zöme azok a tipikus opportunista irodisták, lásd még a "magager-altató" kifejezést amit már elég sokan használnak.

2021. máj. 31. 15:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem néztem végig a videót, csak elkezdtem.

Azt gondolom, hogy ennek a hölgynek a gondolkodásával és a libidójával is súlyos problémák lehetnek. A gondolkodását, feltételezem, a neveltetése befolyásolta, a libidóját az életmódja és a ki tudja milyen hormon- ill. teljesítményfokozó készítmények.

38 évesen szűz, azaz fogalma nincs, mit hagyott ki tízenhúszon évig. Nem tudom elképzelni, hogy nem fogja a döntését nagyon-nagyon megbánni a nászéjszakán.

40+N

2021. máj. 31. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!