Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti összejönnétek egy olyan férfivel aki idősebb?
Alkalmi bnőt 18-25 közöttit keresek, absz kötetlenül, diszkréten, de mindenképp egyet csak, hosszabbtávra. Gyengéd, finom érzékiség jellemez.
Ha reálisan nézem magam (és le merem írni), teljesen kultúráltan élek, nem alkoholizálok, nem család-feleség megcsalás a cél.
Intelligens, nyugodt békés mentalitású, konfliktuskerülőként.
50 múltam, nincs sörhas, nem vagyok kopasz egybenyakú.
Semmi játszom az agyam és hasonlók nem része az életemnek.
És tudom, hogy tud ez teljesen normálisan működni, ahol csak a kedvesség, segítőszándék am a háttérben van.
Ennyi.
Tök mindegy, hogy miért. Mert ők jönnek be és kész. Mert ők még őszintébb lélekkel vesznek részt benne. A 35 feletti nők már racionálisan ismerkednek, mi hol és mennyire éri meg nekik, "tegnapeste" el kéne venni feleségül egy két gyereket akarnak, amit megértek ugyan, de nem kérek abból az életformából.
Én életélvező voltam-vagyok, nem ásó-kapa-nagyharang tipus. És akárhonnan nézzük a világot, egy kultúrált életű-mentalitású pasitól többmindent tanulhat egy 18-22 éves lány (nem csak érzékiségben), mint még 10 év iskolától, vagy észosztó-idomító szülőktől.
13# teljesen igazad van!
Én is így látom.
Régebben volt egy kapcsolatom 18..19eves lány és én 36evesen.
De volt egy barátnője a lánynak ő 48eves pasival volt. Igaz én segítettem kicsit hol ezzel hol azzal mert vidéken voltak a szülei én meg itt Bp en és suli albi egyedül volt. De a másik lány a barinőaz a 48 éves pasival komolyan volt.
Gyakorlati helyet biztosított,fizette az albijat,pénzt tett havi szinten a kártyára, igaz elég komoly elvárásai voltak, nem külsőleg igazán hanem odaadás terén. Én amiket mesélt a barátnőm hogy a csaj mit mondott hát.....komoly volt. Igaz jól fizettek
"És akárhonnan nézzük a világot, egy kultúrált életű-mentalitású pasitól többmindent tanulhat egy 18-22 éves lány (nem csak érzékiségben), mint még 10 év iskolától, vagy észosztó-idomító szülőktől."
Ebben csak az a szép, hogy a fiatal, szép lányoknak nem a középkorú bácsik jönnek be, hanem a fiatal, max pár évvel idősebb jóképű srácok, akik erejük teljében vannak. Maximum a lelkisérült, komplexusos kislányok mennek bele ilyen kapcsolatokba, aztán kiszolgáltatottá válnak, mert még nincs értékrendjük. Bocsi, de 24 éves lányként mondom, hogy az én korosztályom max 32-ig nézelődik és ha őszinte leszek, én is előbb jövök össze egy jótestű, dús hajú, lelkes 22-3 évessel, mint egy apukám korúval, aki már 8-kor ágyban van és használhatatlan. Randiztam 43 éves pasival, aki ugyan fiatalos volt, de mindenki az apukámnak nézte, ha elmentünk valahova, kullogott mellettem, én meg ott fickándoztam a kis miniszoknyámban. Na ebből a lányok többsége nem kér, mint ahogy ti sem az öregedő nőkből. Abba nem gondoltok bele, hogy egy gyönyörű, fiatal férfitest mennyivel kívánatosabb a lányoknak?:D Ráadásul amelyik lány szép, az találhat magának fiatal, gazdag srácot is, akivel élmény elmenni ide-oda és megélheti a fiatalságát.
"Alkalmi bnőt 18-25 közöttit keresek"
"50 múltam"
"És tudom, hogy tud ez teljesen normálisan működni, ahol csak a kedvesség, segítőszándék am a háttérben van."
Kedvesseg? Segitokeszseg?
Mirol beszelsz te nem normalis?
Segitesz a 18 eves tapasztalatlan, kiszolgaltatott lanynak benyomni a punciba a pocsikedet? Vagy netan kedvessegbol csinalod ezt?
Undormany vagy.
Ami a legszomorubb, hogy a 16 - 20 eves lanyok meg privatokat irnak ilyeneknek, mert azt hiszik olyan "erettek".
Mert szeretik az érett férfiakat. Engem is érdekelne ilyen fiatal lány.
Írhat privátban. 38f
Semelyik 16-20 éves lány nem ír privátot öregeknek, elhihetitek:D Ahhoz már nagyon lelkibetegnek kell lenni. Én anno 18 évesen még a 28 éves pasit is elhajtottam, nézegessen 30 éves nőket, ne tiniket.
A valódi érett férfiak nem akkora lúzerek, hogy tapasztatlan gyereklányokat hülyítenek, hanem nőket keresnek, akiket le kell nyűgözni és férfiként viselkedni előttük. Azok a balf.szok nyomulnak maguknál 30 évvel fiatalabb kislányokra, akikkel egy értelmes nő se áll szóba.
18... te jó hülye vagy!
18 éves közt is simán van olyna értelmes érett mint 40 éves közt.
Nem kor függvény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!