Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 6 év elteltével megkeresett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 év elteltével megkeresett, szeretne tiszta lappal kezdeni, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Egyetemista korunkban ismerkedtünk meg, 1 évvel felettem járt, erősen vallásos volt, leszögezte, hogy esküvő előtt nincs szex, utána is csak óvszer nélkül, ne avatkozzunk bele, hány gyerekünk lesz. Akkor én már évek óta nem volt szűz, nem akartam hosszú évekig nélkülözni, így pár talalkozó után mondtam, hogy nekem így nem fér bele egy kapcsolat. Mindössze csók történt köztünk. Tegnap rámírt Messengeren, hogy azóta nem tud kiheverni, látja, hogy pár hónapja szakítottam a barátommal, nem adnék-e neki egy újabb esélyt. Leírta, hogy már atesett a tűzkeresztségen és sok mindent átértékelt a korábbiakhoz képest.

2021. máj. 31. 09:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg tényleg alaposan megváltozott. Ha még van benned iránta valami érzés, vonzalom, érdeklődés, akkor én beszélgetnék vele egyet, megismerném, milyenné vált. Utána még mindig dönthetsz, szerintem nincs vesztenivalód.

Ennyi idő és élmény hatására hiszek abban, hogy meg tudott változni, és kideríteném, milyen irányba.

2021. máj. 31. 09:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hajrá. 10 gyereknél megálltok, szerintem ez jó alku:)
2021. máj. 31. 09:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Maximum 2 gyereket szeretnék és nem rögtön, ahogy esküvőt sem. Találkozom vele holnap, kívancsi vagyok, hogy mit takar ez a nagy pálfordulás.
2021. máj. 31. 09:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"Találkozom vele holnap, kívancsi vagyok, hogy mit takar ez a nagy pálfordulás." Nos, ez a felnőtt hozzáállás: először informálódni, aztán dönteni.

Jó randit!

2021. máj. 31. 10:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Pár rnadit megér és meglátod, hogy tényleg változott-e. 6 év tényleg már annyi idő, hogy akár más emberként tudjon előtted állni.

Sok sikert!

2021. máj. 31. 10:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát tényleg megér. Ahogy a többiek is írták, maximum a találka után, vagy több találka után lezárod ismét.
2021. máj. 31. 10:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Veszíteni nem tudsz. Gondolom nem lett belőle viking és áldoz fel Odinnak... :D
2021. máj. 31. 11:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak akkor menj bele a randiba, ha tényleg nagyon tetszik.és legyél vele óvatos mert ha hat éve,ár felnőttként ennyire szélsőséges nézeteket vallott, akkor ott valami szerintem nem oké.
2021. máj. 31. 12:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez a fiú nem lesz boldog melletted, ha ő ennyire vallásos (még ha megváltozott is), neked pedig ez nem fontos. Mi az, hogy nem bírtad ki? Ti nem vagytok egymáshoz valók. Sajnálom szegény fiút.
2021. jún. 1. 20:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Mit kell rajta sajnálni, utolsó? ő közeledik másodszor is, neki vannak természetellenes nézetei, mit kell rajta sajnálni??
2021. jún. 1. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!