Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bántalmazó kapcsolatból soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bántalmazó kapcsolatból soha nem lesz gyógyulás? Bántalmazottak, nektek hogy alakult a kapcsolat után az élet?

Figyelt kérdés
Már rég külön vagyunk, de még mindig gyűlölöm és lenézem magam. Minden nap minden percében. Voltam pszichológusnál, meghallgattam a begyakorolt mondókáját arról, hogy a pszichológus nem oldja meg a problémát, hanem nekem kell és ugyanezeket a kliséket vagy tíz különféle változatban, de ettől nem jutottam előrébb. Reménytelennek tűnik, hogy bármi megváltozzon. Hiába csinálok sok más értelmes dolgot, ami leköti a figyelmemet, attól még az érzések változatlanok.

2021. máj. 29. 17:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az a "rég"? Engem fizikailag nem bántalmazott, de lelkileg annál inkább. Úgy éreztem, hogy teljesen elveszítettem a személyiségemet. Szerintem kb.2-3 évbe telt, mire újra önmagam lettem. Ha gondolod, írj privátot, válaszolok, leírom, ahogy nekem sikerült.
2021. máj. 30. 00:20
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én fél éve léptem ki egy ilyen kapcsolatból. Fizikailag nem volt bántalmazó, de érzelmileg és szexuálisan a végtelenségig. Beférkőzött az életem minden részébe, irányított, tönkre tett.

Hálás vagyok, amiért 2 és fél év után végül sikerült otthagynom őt. Minden nap eszembe jut, hogy mennyit bántott és milyen nyomorultul éreztem magam.

Nem tudom mikor lesz jobb. Szeretnék tovább lépni, de félek a férfiaktól, miatta. Nem tudok kivel beszélni erről, egyedül érzem magam, pedig tudom hogy ez nincs így.

2022. jún. 22. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!