Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell kihasználni azt, aki megértő és türelmes?
11/20 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy nem megértő a másik fél? Most tényleg ennyire nem lehet érteni a kérdésem? Ki beszélt szakítasról válásról? Mert én nem. Szó sem volt erről a kérdésemben.
Pont azért, mert van rajta mit kihasználni!!! Egy bunkó majmon nem találsz fogást ilyen értelemben. Mindig az ilyenek csesznek rá, nagy igazság. Hasonló ember kell mint te, ''oszt'' faca lesz minden.
2021. máj. 28. 15:34
Attól függ. Mivel kapcsolatban érzed, hogy visszaélnek a türelmeddel? Amiatt, hogy ritkán ér rá? Megvan az oka, hogy ez így van?
(nálunk pl az exférjem új nője azon van kiakadva, hogy az ex sokat dolgozik és viszonylag sokat jár a közös gyerekeinkhez. Ha ilyesmi a helyzet nálatok is, akkor megszokod vagy megszöksz. Ez van)
2021. máj. 28. 15:35
14/20 A kérdező kommentje:
13-as semmi ilyesmiről nincs szó. Általánosságban írtam ki a kérdést, de ez nem csak párkapcsolatra érvényes kérdés, hanem általánosságában miért van ez?
Már bocs, de tényleg nem lehet érteni a kérdésed;)
2021. máj. 28. 16:03
16/20 A kérdező kommentje:
Sajnálom. Szerintem érthető, de úgy látszik mégsem. 🙂
#3 Amúgy fura felfogásod van, mégis ki mondta itt, hogy hisztizz?
Nem kell épp hisztizni, viszont az segíthet, ha megpróbálod megbeszélni a problémákat a pároddal.
Pl. Ha valaki annyira elnéző, hogy semmit sem szól arról, ha valami gondja van, akkor megtörténhet, hogy a párod egyszerűen nem veszi észre, hogy megbántott(?). Nem vitatkozni kell, de túlságosan toleránsnak sem kell lenni, mert előfordul, hogy valaki egész egyszerűen nem veszi észre, hogy megbántott, amíg nem szólsz neki.
2021. máj. 28. 16:09
18/20 A kérdező kommentje:
De igen szólok! Pont hogy normális hangnemben szólok!
Férfiként ugyanezt tapasztalom. Azt éri a másik fél, hogy "velem" mindent megtehet, mert úgysem fogok ellenkezni, ellenállni. Azt kell bennük, azaz a másik félben éreztetni, hogy ez nagyon nincs így, azaz az önbizalmat erősíteni kell bennünk.
2021. máj. 28. 20:07
20/20 A kérdező kommentje:
Van önbizalmam azzal nincs gond! Megmondom a véleményem normális hangon, nem követelőzöm, hanem vázolom hogyha vmit kérek akkor az miért fontos nekem. A másik meg kapásból visszautasít. Na most én ilyenkor nem háborgok, hanem megértem, de a másik kicsit sem gondol bele az én helyzetembe.
Kapcsolódó kérdések: