Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti mennyire vennetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mennyire vennetek nyomulásnak?

Figyelt kérdés

Ha lenne barátotok de egy másik fiú készítene rajzot, nektek vagy valami más kézzel készített dolgot?

Jól esne nektek?

2021. máj. 28. 10:44
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Fura lenne, hacsaknem profin rajzol, de attól még, hogy lenne barátom, nyomulhat. :P
2021. máj. 28. 10:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ mit ábrázol a rajz.

Ha szexuális indíttatású , akkor nyilván dugni akar.

2021. máj. 28. 10:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit fura lenne (amúgy a barátom számtalanszor készít nekem valamit, gyakran pont rajzot), így nem esne jól, mert feleslegesen törtetne. Nyomulás nem lenne.
2021. máj. 28. 10:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is furcsa lenne.
2021. máj. 28. 10:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mi van a rajzon... ha nem szexuális töltetű akkor nem veszik nyomulásnak csak próbálkozásnak. Amúgy már egyébként is tudja a kiszemelted hogy oda meg vissza vagy érte. Csinálhatod nyugodtan, kedvességnek veszi - de ez nem jelenti azt hogy bármi is lesz köztetek.
2021. máj. 28. 11:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy számára különleges dolog vagy sem. Egy festőművésztől nem lenne meglepő ajándék. Pl. én masszőrködöm, így nem csodálkoznak, ha ezt ajánlom fel ajándékként. Ha lelkes amatőr lennék, akkor már biztos mást gondolnának bele.

F

2021. máj. 28. 11:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Kedves gesztus lenne, el is fogadnám, de további nyomulást nem engednék.
2021. máj. 28. 14:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Furcsa lenne és nem fogadnám el. Nekem kényelmetlen lenne elfogadni, mertszámomra az ha valaki nekem valami kézzel készített dolgot ad, az nagyfokú érzelem kinyilvánítás és mivel én ezt nem tudnám viszonozni, csak kínos lenne az egész.
2021. máj. 28. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!