Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek történik megcsalás?
Ha jól értem, elmegy a pasid 3 napra a srácokkal, ahol aktív programokat szerveznek (bicajozás, stb) + esténként lazítanak kicsit. Ha nem lenne legénybúcsúnak nevezve, aggódnál?
Lányokat biztos rendelnek? Hát, nem tudom. Láttam már legénybúcsús bandákat Budapesten, nem keveset. Buliztak, de ennyi.
Most készül elvenni valaki "élete nőjét", az nem másik csajokra vereti a nyálát előtte (szerintem), legalábbis ideális esetben, hanem azt ünnepli, hogy összeköti az életét hamarosan valakivel. Szerintem ez a "lány rendelés" kb csak a filmekben létezik.
Azért azt te tudhatnád milyen típus a pasid na meg a baráti kör. Olyanok akik elvannak együtt vagy azok a kicsapongó, qrvázós típusok. Mert legénybúcsú van ilyen is meg olyan is. Van ahol vannak lányok van ahol végképp.
Na és te ugyan rögtön beleülsz valaki farkába ha találkozol egy idegennel? Mert ha nem akkor miért gondolod, hogy más nők ha lesznek is a környéken de mindjárt így fognak tenni? Persze ilyen is történhet de azért nem ez az általános. Ha viszont azok a életet faló típusok akkor rendelnek csajokat valszeg. De mint írom ezt te tudhatnád inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!