Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek történik megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek történik megcsalás?

Figyelt kérdés
Igen bizalmatlan vagyok kicsit és féltékeny is.Negativ válaszokat amik bántoak légyszives ne.A párom elmegy egy 3 napos legénybúcsúra ami a bátyáé lesz.Balatonon lesz egy faházban esténként iszogatnak ott.Napközben programokat csinálnak vizibicikli stb.Szerintetek az ilyen legénybúcsún sokszor előfordulnak megcsalások?
2021. máj. 26. 10:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%

Ha jól értem, elmegy a pasid 3 napra a srácokkal, ahol aktív programokat szerveznek (bicajozás, stb) + esténként lazítanak kicsit. Ha nem lenne legénybúcsúnak nevezve, aggódnál?

Lányokat biztos rendelnek? Hát, nem tudom. Láttam már legénybúcsús bandákat Budapesten, nem keveset. Buliztak, de ennyi.

Most készül elvenni valaki "élete nőjét", az nem másik csajokra vereti a nyálát előtte (szerintem), legalábbis ideális esetben, hanem azt ünnepli, hogy összeköti az életét hamarosan valakivel. Szerintem ez a "lány rendelés" kb csak a filmekben létezik.

2021. máj. 26. 11:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt te tudhatnád milyen típus a pasid na meg a baráti kör. Olyanok akik elvannak együtt vagy azok a kicsapongó, qrvázós típusok. Mert legénybúcsú van ilyen is meg olyan is. Van ahol vannak lányok van ahol végképp.

Na és te ugyan rögtön beleülsz valaki farkába ha találkozol egy idegennel? Mert ha nem akkor miért gondolod, hogy más nők ha lesznek is a környéken de mindjárt így fognak tenni? Persze ilyen is történhet de azért nem ez az általános. Ha viszont azok a életet faló típusok akkor rendelnek csajokat valszeg. De mint írom ezt te tudhatnád inkább.

2021. máj. 26. 12:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez erdekes onismereti kerdes. Neked kell ismerned a parod, hogy milyen ember. Ha tudsz rola, hogy valaha is megcsalt valakit, akkor jogos lehet az aggodalmad. Ha nem, akkor pedig megerdemelne a bizalmat. De feltennek egy masik kerdest. Ha szerinted alkalomtol fugg az, hogy megcsal vagy sem, akkor huseges ember? Tehat neked melyik a jo, ha csak azert huseges, mert alkalma sincs ra, hogy megcsaljon, vagy akkor, ha onszantabol nem megy bele ilyen helyzetbe? Milyen embernek ismered? Akihez odamegy egy Palvin Barbi es felinvitalja a szobajaba, akkor mar indul is? Az most mindegy, hogy hany ferfi indulna meg, itt most csak rola van szo. Ha menne, akkor te nem egy husegen alapulo kapcsolatban vagy.
2021. máj. 26. 12:45
 14/16 anonim ***** válasza:
31%
Addig költözz hozzám és ne foglalkozz a kérdéssel.
2021. máj. 26. 13:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Talán lesz egy sztrip. csaj, de tényleg te ismered a hapidat. Nem evidens, hogy megcsalásba fullad a legénybúcsú. Általában csak bugyipénzezés megy, több nem.
2021. máj. 26. 14:07
 16/16 anonim ***** válasza:
Neked is lesz leány búcsúd?szerinted a párod angyal azon mi lesz ott? Nem.. Te se agyalj.
2021. máj. 26. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!