Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik szerintetek a legjobb fiú dezodor?
Figyelt kérdés
Milyen illatot szeretek a legjobban egy pasin?2010. aug. 24. 15:06
1/15 anonim válasza:
nekem az Old Spice jön be a legjobban. 19/L
2/15 A kérdező kommentje:
azon belül melyik?:D
2010. aug. 24. 15:17
4/15 anonim válasza:
Old Spice, White water a kedvencem.
6/15 anonim válasza:
hupsz bocsi a fehér dieselből nőit linkeltem, na abból a férfira gondoltam :)
7/15 anonim válasza:
Nekem a neonzöld malizia az,amitől megvadulok:)Egyenesen megőrülök érte,és ezer másikból is kiszagolom.Vannak még finomak,némelyik old spice és adidas,de egyik sem veri ezt.
8/15 anonim válasza:
csokis axe. ahw. *-* én vettem is magamnak. :_D
9/15 anonim válasza:
Old Spice és az ráadásul nem hagy foltot és nem szárít a pasim azért szereti én meg az illatáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!