Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen mondatokkal lehet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen mondatokkal lehet egy férfit elcsabitani? Ha fel akarom egy kicsit izgatni úgymond... es pl randira akarom invitálni...?

Figyelt kérdés
2021. máj. 24. 08:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
52%
De értem, csak szerintem ne felizgatással hívd randira. Pl. ha horgászik, akkor mondhatod felőlem direktbe, hogy "hmmm biztos a te botod a legügyesebb...". Csak jó tanács volt mellé, hogy ha nagyon így indítasz, lehet, a legtüzesebb kancának tart majd a környéken, csak ezt te nem fogod bírni, hogy folyton ezt az oldalad mutasd, hiszen ha nem jut eszedbe ilyen magadtól, te nem az vagy, aki ilyeneket bemondogat. És nem minden férfinek jön be ez a direkt csábítás, mert azért köztük is van, aki nem csak azt akarja vagy hosszú távra biztos nem könnyű nőt keres vagy csak meghúz, hogy nesze, aztán lelép. Meg remélem, jó szándék vezérel és nem valakin akarsz bosszút állni. Ne használd ennyire a szexet vagy annak ígéretét fegyverként, mert visszafelé is elsülhet. Ha tényleg ismerkedni akarsz, akkor inkább ismerd meg. Ebben benne van vagy lesz a szex is, de ne az legyen az első lépcső.
2021. máj. 24. 09:07
 12/23 A kérdező kommentje:
Mar egy ideje együtt vagyunk.... Szeretőkent csak szex van köztünk.
2021. máj. 24. 09:09
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha a szeretőd, akkor tudnod kell mi izgatja fel, nem a gyakorit kellene kérdezni, ráadásul a kategória is rossz!

Van akit orális/vaginális/anális szex izgat, ruhák, helyek, szituációk, ereszd el a fantáziád..

2021. máj. 24. 09:15
 14/23 A kérdező kommentje:
Na tudtam, hogy egyből nekem esik valaki az okoskodasaval ahelyett, hogy a kerdesemre adott volna valaszt
2021. máj. 24. 09:17
 15/23 anonim ***** válasza:
34%

Küldj egy képet magadról egy rövid szoknyában, keresztbe tett lábbal, és írd oda neki, hogy nincs-e kedve megnézni, hogy van-e rajtad bugyi.

Orosz Barbinak egész jól bejött... :D

2021. máj. 24. 09:20
 16/23 anonim ***** válasza:
44%
aki már megkapott téged nagyon sokszor, azt te már nem fogod felízgatni nagyon sokan.. Az ő szemében te vagy az alá rendelt akinek nagyobb szüksége van rá , így akkor fogsz neki csak kelleni ha vágyait akarja kiélni nem számít milyen erotikus szövegekkel bombázod, ezek csak korai ismerkedős fázisban hozzák lázba a férfit.
2021. máj. 24. 12:21
 17/23 A kérdező kommentje:
😃😃 Szegenyke. Sajnalom, hogy te így jártál
2021. máj. 24. 12:35
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem érthető, ha csak szex van köztetek és szerinted így oké, akkor miért akarsz most vele randizni? Félsz, hogy kezd kihűlni és ez valami titokzatoskodó szerepjáték, hogy kultúrprogram is legyen?
2021. máj. 24. 17:05
 19/23 A kérdező kommentje:
Szexelni akarok vele nem randizgatni.
2021. máj. 24. 17:24
 20/23 A kérdező kommentje:

Ezen mi nem egyértelmű? Mondtam az elejen nem kavezgatni akarunk..

Randi ez is randi ugymond...

2021. máj. 24. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!