Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a családom a barátom ellen vannak?
"Olvasták is valahol"
Kizárt dolog. Max valami hasonló okostojás posztjában a fészbúkon. Szórja a tüskefehérjét meg AIDS-es. Biztos.
A kérdésed sajnos pontosabb lett volna, ha úgy teszed fel, hogy mit csinálj az elvakult konteóhívő szüleiddel :(. És sajnos nem tudom.
Bár most úgy hírlik, hogy az oltottak miatt elkezdtek maszkot hordani, lehet ezt javasolhatnád nekik.
Gyerekek! Ez maga a téboly! Nem akarok belemenni mindenféle politikai jellegű marhaságba, de ügyesen meg lettünk osztva ezzel az oltok-nemoltok ökörséggel.
Elárulom: A családom be van oltva. Én nem. Nekik semmi bajuk, nekem semmi bajom. Kész. Ennyi. Minden más hülyeség.
Én sem nyitok politikai témát, csak egy mondatot hadd reagáljak: ez szerintem inkább szociológiai, filozófiai, pszichológiai vita, mint politikai.
Szerintem ebben(!) az esetben a politika nélkül is megoszlik a társadalom. Az egymásra utaltság és a félelmek generálják az ellentétet. Az oltást ellenzők nem értik, milyen alapon mondja meg nekik valaki, hogy mit csinálhatnak és mit nem. Az oltást pártolók pedig számon kérik az egymás iránti felelősségvállalás hiányát.
Az egész mögött pedig a félelem áll, ami gyorsan termeli az agressziót sajnos.
"Az egész mögött pedig a félelem áll".
Valamint a butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!