Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Linkelek egy cikket, melyben arról írnak, hogy valaki a valóságban baromira távol áll a közösségi médián mutatott küllemétől. Ez egy híres ember, de nem ő érdekel. Vajon mennyire gyakori, hogy aki toptoptop férfi/nő a közösségin, az valójában csufi?
Figyelt kérdés
Tudom mindenki az előnyös fotót teszi fel, kivéve a csodabogarak, de ez teljesen más, hogy valaki nagyon dögösnek tűnik, nem átlagosnak. A nagyon dögös embertől ez nagyobb hazugság.
2021. máj. 19. 21:19
1/3 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan híres ember (aki ráadásul magamutogatásra használja a profilját), aki ne retusálná magát. Az Instagramon csak megszerkesztett képeket látsz ilyenekből. Még az átlagember is midnig odafigyel, hogy töklketes képet töltsön fel.
2/3 anonim válasza:
váó, hátrahőköltem. mondjuk üvölt a képéről hogy agyon van retusálva, de ez így kemény volt
3/3 anonim válasza:
Ezt eddig nem tudtátok, vagy mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!