Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,ti örülnének egy màsfél milliós gyémànt gyűrűnek?
Figyelt kérdés
2021. máj. 19. 17:09
22/26 anonim válasza:
Nem, mert már elkezdett ráncos lenni a kezem és hogy nézne ki akkor már? Meg különben sem. Nagyon szeretnék egy új matracot, meg még egy-két dolgot, amikre most nincs pénzem. Akkor a gyűrű árából legalább vehetnék ezt-azt. (Főleg ilyen egészséges dolgokra vágyom, mandulatej, gránátalmalé, kék áfonya... ilyeneket is vehetnék az árából.)
23/26 anonim válasza:
Nem, ELHERDÁLT PÉNZ. Közben Kongóban gyerekeket dolgoztatnak rabszolgaként a megélhetésért.
24/26 anonim válasza:
Ha pl. eljegyzés szempontjából érkezett a kérdés, akkor egyértelműen nem örülnék neki. Szerintem engem is nyomasztana a tudat, hogy lényegében többet ér, mint legtöbb dolog, ami a “birtokomban van”. Ahogy előttem is mondták, én sem vagyok nagy gyűrűs, összesen van 2 db gyűrűm, mindkettő egy egyszerű ezüst gyűrű. 5- és 10ezer forintos gyűrűk, de az eszmei értékük ennél sokkal nagyobb és szerintem ez az, ami számít.
25/26 anonim válasza:
Én örülnék, pedig nem is vagyok nő.
26/26 anonim válasza:
elve nem választamék olyan embert tásnak, aki ennyi pénzt elver valami csecsebecsére. Ha talicskával tolja haza, akkor is értelmetlen ennyit költeni, de én borzasztóan megvetem ezt a mai külsőségekre és magamutogatásra fókuszálódott fogyasztói társadalmat. A bevételeimtől függetlenül, ha másfél milliárdot nyernék lottón is ugyanúgy megvan az a felső árkategóris mindennél, hogy mennyit adnék érte. ez nem az az ár, akeármennyi is volna a vagyonom. Ugyanezen gondolatmenet mellett dizájnercucc, meg többszázerzes táska se kellene, hiába vagyok nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!