Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartom 33 éves férfiként vonzóbbnak a negyveneseket, mint a húszasokat?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy a fiatalok szépek, szebbek, közben akikkel ismerkedek fiatalabb lányok, mint csúnya bőrűek, szétszolizottak, tonna sminkkel. Ehhez képest három negyvenes nő is van a környezetemben, akik ha sminkelnek is, de diszkréten, finom, fehér a bőrük és ezerszer több szexualitás árad belőlük.
Hülye lennék, hogy nem tartom szebbnek a fiatalabbakat?
2021. máj. 18. 16:38
11/22 anonim válasza:
#9 Miket beszélsz? 10 év korkülönbségért senkit sem szoktak szétszedni. Az az undorító,a mikor a negyvenes, ötvenes pasik nyomulnak a huszonéves nőkre. Egy 35-25 mindkét irányba működhet.
13/22 anonim válasza:
Semmi gond nincs ezzel. Ebben az esetben viszont te is, meg a hasonszőrűek is foglalkozzanak csak nyugodtan a negyvenesekkel, minket meg akkor nem kell méregetni, kritizálni. Problem solved.
14/22 anonim válasza:
40+-os nő vagyok és nőként is azt látom,hogy a mai huszonéves lányok teljesen egyformák külsőre. Gondolom azért belsőre valamennyire különböznek. Persze ezt bírálat nélkül írom,tényként. Az idősebb nők egyéniségek,már csak azért is mert mögöttük van pár év,sok történéssel,emiatt higgadtabbak,tapasztaltabbak,rugalmasabbak a problémák megoldásában. Aki jól tartja magát,szerencsés alkat,értelmes,kortól függetlenül találhat társat/partnert bármilyen típusú kapcsolatra.
15/22 anonim válasza:
Nahát ki gondolná, hogy mindenki saját magát és a saját maga korosztályát tartja a legjobbnak. Az emberi viselkedés igazán kiszámíthatatlan.
16/22 anonim válasza:
14-es vagyok,részemről szó sincs a saját korosztályom dicsőítéséről. Minden kornak megvan a maga szépsége.
17/22 A kérdező kommentje:
13-as na erről beszéltem. Nem is releváns amit írsz, de fel vagy háborodva. Ha téged nem érint, ne foglalkozz vele, nekem ki tetszik.
Egyáltalán nem méregetek senkit, leírtam mit tapasztalok.
Én is látom, hogy hány negyvenes férfi hajt húszasra, nekem meg ez felfoghatatlan, mégsem megyek és szólogatok be a posztjánál. Tegye, szíve joga
2021. máj. 18. 18:25
18/22 anonim válasza:
Úgy könnyű magabiztosnak lenni, hogy a mai negyvenesek fiatalkora feleannyi stresszel és elvárással volt terhelve, mint a mai fiatalok élete, mindennapjai. Arról nem is beszélve, hogy a tipikus lúzer külsejű fiúk és lányok is könnyen párt találtak és barátokat. Ma meg már kilóra mérnek és túlhajszolnak.
19/22 anonim válasza:
18-as, Te hány éves vagy? A mai negyvenes most is dolgozik,ahogy dolgozott,tanult,spórolt,férjhez ment,elvált,esetleg megözegyült. Semmivel nincs könnyebb,stresszmetesebb élet mögötte mint amit a huszonéves megél. Általánosságban...mert a sorsok egyediek.
20/22 Sunshinedoll válasza:
Nincs ezzel semmi baj, ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!