Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom főnöke felhívott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom főnöke felhívott, hogy ki fogja rúgni a párom ha nem csinálok valamit ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő, a párom akivel 4 éve élünk együtt a szomszédunknak dolgozik mint vagyonőr. Ma reggel a párom főnöke felhívott, hogy párom a munkahelyén össze vissza hazudozik magáról, hogy neki mennyi pénze van stb. és dicsekszik az összes munkatársának hogy nekünk rolex óránk van stb. a szülei milyen gazdagok és mennyi pénzük van (ez egyáltalán nem igaz) és a cégnél már állítólag amit őriz mindenki rajta röhög hogy ha ilyen sok pénzünk van akkor minek dolgozik itt minimálbérért. A főnökét ugye én is ismerem mert a szomszédunk, és felhívott idegesen hogy miket tudott meg ég az egész vagyonőri cég a párom miatt a gyárnál amit őriznek. Azt mondta nekem a főnöke hogy csak rám való tekintettel nem rúgja ki, és hogy én csináljak vele valamit mert különben el fogja küldeni. Közben nekem párom már olyanokat mond hogy annyira elégdettek vele a munkahelyén hogy lassan kisfőnök lesz stb. Össze vagyok zavarodva ti mit tennétek? Úgy érzem magam mint aki kapott egy vödör hideg zuhanyt, hogyan beszélgessek el erről vele? Egyáltalán ez tényleg az én dolgom lenne hogy "rázzam gatyába"? egy felnőtt embert

#munka,kapcsolat,
2021. máj. 17. 10:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Sejthető volt, hogy elsőre tagadni fogja.. mi lennél ha bemennél a munkahelyére és leülnétek hárman a főnökkel? Akkor már hiába tagad, ki fog derülni az igazság.
2021. máj. 17. 12:08
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Csak kérdezem: az nem lehet,hogy a főnök akar Tőled valamit és ezzel a "zsarolással" vezeti be? A párodnak nincs olyan munkatársa akivel közvetlen viszonyban vagy és megkérdeznéd a történtek valódiságáról?
2021. máj. 17. 13:45
 23/28 A kérdező kommentje:
Áhh esélytelen én huszonéves vagyok ő 40-50 neki van családja gyereke
2021. máj. 17. 13:48
 24/28 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem kizáró (család,kor),sőt,simán el tudom képzelni,hogy szeretőnek akar.
2021. máj. 17. 13:59
 25/28 anonim ***** válasza:
9%
Azert arulkodo a kapcsolatrol hogy a fonoknek rogton hiszel. Ezek szerint te is tudod milyen a parod, es igenis ravall hogy hazudik. Az enyemrol hiaba mondana barki ilyet el sem hinnem mert ismerem.
2021. máj. 17. 14:16
 26/28 anonim ***** válasza:
28%

Valaki itt írta hogy csak ostoba emberek csinálnak ilyet,szerintem nem.

És simán lehet oka az hogy szegénységben élt,és próbálja ezt kompenzálni magában.Ez bizony pszihomókusos történet is lehet.Nem biztos hogy meg tudjátok egyedül oldani..

2021. máj. 17. 15:00
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
26! Vannak barátaim, akik szegénységben éltek és most sem túl gazdagok. Egyik sem olyan, hogy dicsekszik azzal, hogy 20 Rolex figyel a fiókban meg 10 párnába varrt be húszezreseket. A kérdező párja egy embertípus, amiből sok van sajnos és kerülni kell messziről, nem kell ide pszichológus, egy felnőtt embernek kellene lennie annyi eszének, hogy fel tudja mérni mit csinál vagy mond. De neki az sem tűnik fel, ha mindenki idiótának nézi emiatt.
2021. máj. 17. 15:56
 28/28 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó,semmit nem tudunk az illető gyerekkoráról,nem tudhatjuk milyen frusztrációk érték,és azt ő hogy reagálta le..Innentől fölösleges bármit is feltételezni róla,hogy milyen ember.Én meg ismerek olyat,aki kiskorában sérült emiatt lelkileg, és ha nem is ilyen formában,de más frusztrációban mutatkozik meg nála...A kérdező is megdöbbent ezen,tehát a párkapcsolatában ezt a tulajdonsága nem is került felszínre..Ez meg azt mutatja hogy csak idegen környezetben mutatja,azaz kompenzál.
2021. máj. 18. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!