Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom főnöke felhívott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom főnöke felhívott, hogy ki fogja rúgni a párom ha nem csinálok valamit ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő, a párom akivel 4 éve élünk együtt a szomszédunknak dolgozik mint vagyonőr. Ma reggel a párom főnöke felhívott, hogy párom a munkahelyén össze vissza hazudozik magáról, hogy neki mennyi pénze van stb. és dicsekszik az összes munkatársának hogy nekünk rolex óránk van stb. a szülei milyen gazdagok és mennyi pénzük van (ez egyáltalán nem igaz) és a cégnél már állítólag amit őriz mindenki rajta röhög hogy ha ilyen sok pénzünk van akkor minek dolgozik itt minimálbérért. A főnökét ugye én is ismerem mert a szomszédunk, és felhívott idegesen hogy miket tudott meg ég az egész vagyonőri cég a párom miatt a gyárnál amit őriznek. Azt mondta nekem a főnöke hogy csak rám való tekintettel nem rúgja ki, és hogy én csináljak vele valamit mert különben el fogja küldeni. Közben nekem párom már olyanokat mond hogy annyira elégdettek vele a munkahelyén hogy lassan kisfőnök lesz stb. Össze vagyok zavarodva ti mit tennétek? Úgy érzem magam mint aki kapott egy vödör hideg zuhanyt, hogyan beszélgessek el erről vele? Egyáltalán ez tényleg az én dolgom lenne hogy "rázzam gatyába"? egy felnőtt embert

#munka,kapcsolat,
2021. máj. 17. 10:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
neked mondta el. mi fáj abba, hogy lemondd neki?
2021. máj. 17. 11:02
 12/28 anonim ***** válasza:
96%
Nem ertem..nem rendbe tenni kell hanem elmondod hogy mi tortent es magyarazatot kersz. Aztan eldontod mi lesz a kapcsolattal.
2021. máj. 17. 11:03
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Lenne miről beszélgetnetek.
2021. máj. 17. 11:07
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféleképpen a te feladatod,az anyja hogy jönne ehhez? Veled él,felnőtt emberek vagytok bakker.Elhiszem hogy ez most sokkolt,de sajnos vannak ilyen emberek,és azt is elárulom,nagyon nehéz lesz erről leszoktatni,illetve leszoknia,mert ezt csak ő tudja megtenni..Nyugodt hangnemben el kell beszélgetned vele erről,és azt is mondd meg hogy a kirúgás határán áll..
2021. máj. 17. 11:12
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Miért szólnál az anyjának? Nem a dedóban vagyunk. De ha te is ennyire konfliktuskerülő vagy, akkor semmi értelme az egésznek és szép életetek lesz együtt...

Nyilván nem egyforma a tűréshatárunk, de én ezt nem tudnám tolerálni. Vagy leszokik erről vagy mehet amerre lát, nekem nem hiányzik, hogy az egész környék/családom/baráti köröm tudja, hogy a párom kamuzik össze-vissza és egy megbízhatatlan link ember. Nekem nagyon égne miatta a pofám.

2021. máj. 17. 11:21
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem az óvoda, kérdező, először te szembesítsd és te beszélj vele. Igen, nehéz lesz de basszus felnőtt ember vagy, mennie kell. Az anyját max akkor keverd bele, ha TE nem jutsz vele semmire.
2021. máj. 17. 11:31
 17/28 A kérdező kommentje:
Szembesítettem sajnos le tagadta hogy a főnöke eltúlozza...
2021. máj. 17. 11:38
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy mivel írtad is, hogy szegény körülmények közé szültetett, egyszerűen kisebbségi komplexusa van és így próbál kompenzálni?

Anyukát nem keverném bele, semmi köze hozzá.

Mindenesetre az, hogy fel sem ismeri a problémát, elég beszédes (főnöknek semmi érdeke sem fűződött volna ahhoz, hogy hazudjon). Ahogy írtad is, vajon miről nem tudhatsz még és mi jöhet a későbbiekben egy ilyen mentalitással? Tudnál ezzel hosszútávon mit kezdeni/együtt élni?

2021. máj. 17. 11:58
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
A főnök sem egy professzionálisan viselkedő ember, ha téged zaklat azzal, hogy rakd rendbe a párod. Neked a párod munkájához semmi köze. A főnök rázza gatyába, vagy ha nem akarja, akkor szépen építse le.
2021. máj. 17. 11:59
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy (próbálok szépen fogalmazni) ez a primitív és ostoba emberek szokása. Olyan sztorikat mesél el, amik meg sem történtek és minden 70 feletti IQ-val rendelkező embernek leesik, hogy kamu és olyan dolgokkal dicsekszik, amik soha nem is léteztek. Én az ilyen embert messzire kerülöm, a környezetemben (pl munkahelyen) se kommunikálok vele, mert csak felcsesz agyilag.

El sem tudom képzelni, hogy együtt éljek egy ilyen emberrel...

Ezt a viselkedést pedig nem lehet "kinőni", ilyen az alaptermészete.

Neked kell eldönteni, hogy egy ilyen emberrel akarod-e leélni az életed vagy sem.

2021. máj. 17. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!