Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néztek rám ilyen sokszor? : DDD
Figyelt kérdés
étteremben voltam anyukámmal(16éves vagyok,lány) volt két angol fiú,a családjukkal,és mindkettő elég sokat felém nézett.Illetve rám.:)De nem mosolyogtak,meg semmi csak rámnéztek és elfordultak.
Miért néztek? Tetszettem nekik vagymi? : D
2010. aug. 23. 22:08
1/9 anonim válasza:
szerintem vagy leetted magad, vagy ronda voltál.
2/9 anonim válasza:
hát ezt megkaptad xD
száz és millió oka lehet ha egy ANGOL pasi néz rád :D nézz utána az angoloknak a történelemben és rájösz xD
3/9 anonim válasza:
akkor rád mosolyognának. most mégis mi a tökömet csinálnának? te mit szoktál egy új helyen, de legfőképp egy idegen országban? én NÉZELŐDNI. WOW
4/9 anonim válasza:
Én is akkor nézek sokszor egy csajra ha bejön :D csak nem fordulok el. Régebben elfordultam, azért volt mert nem volt elég önbizalmam, és zavarban voltam :$ :D egészen biztos hogy tetszel nekik :D
5/9 A kérdező kommentje:
nem ettem le magam,mert akkor még csak az almalevemet ittam:D
és mikor kimentem a mosdóból(bentvoltam sminket igazítani) akkor jöttek:)
szóval ronda se voltam:D
csak nemértem,hogy miért néztek annyira.Meg olyan sokszor.
ennyi.:D
2010. aug. 23. 22:18
6/9 anonim válasza:
hát xD
a szépség belülről fakad xD
7/9 anonim válasza:
a fiúk mindig ezt csinálják. ennyi
8/9 anonim válasza:
Akkor leittad magad, és azt nézték. XDXD Amúgy meg, ezt tudod te is, hogy miért nézhet egy fiú annyit.Felesleges kérdés.
9/9 Vérgibbon válasza:
A francokat vagy randa, smink után úgy néztél ki mint egy feldühödött Kelta harcos, s mivel nem volt ott a szekercéjük azt nézték mikor akarsz támadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!