Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik diploma ér többet egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik diploma ér többet egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
A kérdés adott. Személy szerint egy fizika MSc diplomával rendelkező már bőven értelmiséginek számít, hiszen az átlag ember a v=s/t egyenlettel sem tudna számolgatni. Míg a pszichológiához azért minden olvasott ember konyít valamit.
2021. máj. 15. 13:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Inkább dugnátok, mint ilyen baromságokkal foglalkoztok!
2021. máj. 15. 14:40
 22/24 anonim ***** válasza:
86%
A konyít a pszichológiához meg a rendes pszichologus között krvanagy kulonbseg van.. súlyos traumakon, vallsagokon ,atelt zaklatason stb..segíteni át valakit, segíteni feldolgozni hogy egyaltalan valami normalisra hajazo elete legyen a paciensnek nem kis feladat. Tovabba a szakembernek is fel kell ezeket dolgozni. Nagyon elvagy tevedve. Amugy ekkora f.szsagokat a fizikarol is tud egy atlag ember mondani, max ugyanugy baromsag mintha a pszichologiaba okoskodna bele. Parkapcsolatban amugy sem ennek kene szamitani. Nem is ertem amugy mire jo? Ez valami versenges vagy mi? Azon kívül 2 totál eltérő szakma, szóval total felesleges egymashoz hasonlítani.
2021. máj. 15. 15:04
 23/24 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem a pártól függ. Ha mondjuk két jól kommunikáló fizikusról beszélünk, akkor az hasznos tud lenni, van közös érdeklődés, hozzá tudnak szólni egymás munkahelyi problémàihoz, egyformábban szemlélik a világot.

Egy társasági rendezvényekre lelkesen járó vezető beosztású férfi mellé, egy pszichológus szerintem jobb, mert könnyebben tud közös pontot találni a többi feleséggel, mint egy fizikus.

Egy reál beállítottságú egyetemi oktató mellé a fizikus lesz jobb választás, elbeszélget a kollégákkal és nem gondolják róla, hogy buta.

Szóval az a kérdés, hogy kivel akarsz összejönni. Nyilvàn mindenkinek megvan a társasága és fontos, hogy a barátaival/kollégáival jóban tudjál lenni.

De szerintem magán a párkapcsolaton belül nem annyira fontos, hogy fizikus vagy pszichológus vagy.

2021. máj. 15. 15:07
 24/24 anonim ***** válasza:
54%
Természettudományos PhD-vel szerintem ennek a kérdésnek nincs értelme.
2021. máj. 16. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!