Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megbizható egy olyan lány aki kapcsolatban is flörtölget írogat fiúkkal férfiakkal("playerkedik") mert neki arra szüksége van?
Azt mondja szeret hülyíteni és neki erre szüksége van mint szórakozásra,nem tudja abbahagyni.
De nem találkozik mással csak egyszerre hülyít 3-4 férfit,utána következő 2-3 héten már újakat keress irkálni.
Sajnálnám magára hagyni,kegyetlen lenne.
Attól még hogy ez a hibája van,nagyon jól érzem magam vele,ilyen még senkivel sem volt.
Akkor próbáld rábeszélni, hogy menjen el (menjetek el) pszichológushoz.
Már csak a sok ismeretlen ember érdekében is, akiket hülyít.
Nőként írom, tapasztalatból. Addig hülyíti őket, csak, amíg egyszer nem találkozik olyannal akivel tovább is lépne szívesen.
Jó, én nem hülyítettem senkit, csak beszélgettem. Csak beszélgetek, nem mennék tovább soha. Soha...soha...egészen amíg nem találkoztam olyannal akivel igen.
Az nem mentség, hogy sérült lelkileg. Gyakorlatilag másokon bosszulja meg a saját lelki nyomorát. Az ilyenek miatt vannak a normálisak is elkönyvelve szemétnek már előre.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!