Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyven felett már megalkudnátok egy jól működő kapcsolatban - de nagy szenvedély, lángoló szerelem nélkül?
Egy jól működő kapcsolatot nem tartanék megalkuvásnak.
Akkor se, ha nem olyan mint egy Danielle Steele ponyva.
Kinek mit jelent a jó. Nekem speciel nem elég egy szimpla jó.
Napi nyugalom megvan egyedül is. Nem azért választok párt magam mellé, hogy legyen kivel ebéd közben beszélgetnem.
Negyven felett is van ám szerelem, de még milyen.
Furcsa, hogy egyáltalán van, aki magát negyven felett öregnek tartja
Én még fiatal vagyok ennyi idősen ahhoz, hogy megalkudjak
11-es, az a véleményem, hogy azért nem hagytad el a férjedet, mert nem volt rá lehetőséged. Valószínű te voltál lángolóan szerelmes, a nagybetűs Férfi pedig ezt élvezte, de a szíved mélyén tudtad jól, hogy te csak egy rövidke epizód lennél az életében, így hát nem borítottál. Vagy anyagi megfontolásból, vagy a közös gyerekek miatt.
Ha lett volna igazi választási lehetőséged, úgy hagyod ott a férjedet, mint a huzat, de nem volt, mert tudtad, hogy nem tudod tartósan megtartani azt a Férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!