Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Nektek melyik testalk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek melyik testalkatú nő tetszik a legjobban?

Figyelt kérdés

2021. máj. 10. 08:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
17%

Kérdező, ez sovány. Naná, hogy nem szaladnék el előle, mert csinos és a maga módján szép arányos is, de az ideáltól számomra messze van.

Ha meg a felsoroltakból csak a vékonyaknak van vékony dereka, akkor ezek közül egyik sem tetszik "a legjobban". Egy ideális alak szerintem ilyesmi:

[link]

De amúgy bármilyen, szó szerint bármilyen női test lehet tök vonzó, kivéve ha:

1. nincs dereka (férfidereka van), vagy

2. nincs feneke (kisfiúfeneke van), vagy

3. formátlanul elhízott

(Persze ez csak a magánvéleményem, más férfiak erről tök mást gondolnak.)

2021. máj. 10. 09:53
 12/18 A kérdező kommentje:
érdekes hogy az itteni pasiknak a nicky minaj alkat jön be :D hát én vékony akarok lenni mert így nem érzem nőiesnek magam :(
2021. máj. 10. 09:57
 13/18 anonim ***** válasza:
74%

12.-nek.

Na pont a NM alkat nagyon nem! Az gusztustalan.

2021. máj. 10. 10:15
 14/18 A kérdező kommentje:
amúgy az :D :D szerintem csak a vékony a szép
2021. máj. 10. 10:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
muszáj ezek közül választani? sok olyan alkat van, aminél a felsoroltak közül többféle jelleg is megtalálható. nekem pl. bejön a kis mellű és törékeny felsőtestű, ám csípőben-combban erős, nagy és zsíros fenékre hajlamos "körte" alkat. akkor most a vékonyra nyomjak, vagy a normálra, esetleg a teltre?
2021. máj. 10. 10:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát az általad linkelt csajnak szerintem nincs különösebben szép alakja, relatíve vékony, de edzetlen, a testarányaiban sincs semmi figyelemreméltó. Mármint nem mondom, hogy baj lenne vele, a legtöbben biztos elvinnék egy (vagy több) körre, de nem értem, mi okod volt éppen őt kiemelni, mikor full átlagos. Simán vannak ennél vaskosabb, de mégis szebb női testek.
2021. máj. 10. 16:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Extrém módon elhízottak írhatnak ;)
2021. máj. 10. 16:08
 18/18 anonim ***** válasza:
91%

Én a normál, duci, telt nőket szeretem, de az extrém kövér lányok is izgatnak, legalábbis sexben. :)

Ha vetődik erre ilyen, az tényleg írhat, szeretettel várom.

2021. máj. 10. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!