Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudok erős maradni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok erős maradni?

Figyelt kérdés

A napokban ért véget az első nagy szerelmem, 3 évig tartott. Nagyon kicsinált már engem a srác, folyamatosan leszart és másoknak írkált, nehéz volt kiszakadnom a kapcsolatból hiszen én teljesen szerelmes vagyok még mindig. Viszont erőt vettem magamon és kidobtam a srácot. Mivel ismerem már tudom hogy napokon/heteken belül keresni fog, teszi a szépet és a jót. Hogyan legyen bennem folyamatosan annyi erő hogy visszautasítsak egy olyan embert akit mindennél jobban szeretek? Nem akarok ujra beleesni a hibaimba, viszont tudom jól hogy nem egyszer visszafogadtam már mert egy idő után mindig beetetett. Mivel tudnám magamba megerősíteni egyre jobban a döntésem? Mit tegyek:( ?

Nagyon szivesen beszelgetnek valakivel szoval irjatok nyugodtan

19/L

2021. máj. 8. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Nem szereted, hanem ragaszkodsz.

Nem őt szereted, hanem a kapcsolatot és azt az elképzeltembert/ megváltozott embert, aki nem ő.

Ha viszont ezt az embert ezekkel a hibákkal együtt mindennél jobban szereted, akkor meg felesleges volt kidobni.

Ha valaki szereti a másikat, akkor a hibáival együtt szereti.

2021. máj. 8. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első szerelmet mindig nehéz elfelejteni. Nyilván azért szakítottál, mert több rossz volt, mint jó. Nem belé vagy szerelmes, hanem a szerelembe, ha vissza engeded, akkor csak azt hagyod, hogy még több fájdalmat okozzon. Nem éri meg, a vége ugyanaz, csak az időt húznátok!
2021. máj. 8. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Egy a lényeg, az itteni rádírkálók közül egyikkel se állj szóba mert egy nyomi mind :D
2021. máj. 8. 14:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

3# 😂😂🙏🏻

2021. máj. 8. 14:07
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

Annyira szeretem, mikor egy kérdés alatt megmagyarázzák, hogy te nem is szereted valójában, mintha ők éreznék. Igen is vannak olyan hibák, amelyek mellett nem lehet élni, akármennyire is imádod az illetőt.

Kitartás neked először is! Voltam már hasonló helyzetben én is. Közhely, de tényleg csak az idő segít. Ajánlom neked Tisza Kata - Most című könyvét, nekem segített a feldolgozásban.

2021. máj. 8. 14:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó!
2021. máj. 8. 14:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Én soha nem tudnám sajnálni az ilyen lányokat, mint te. Viszont a helyzeted nem egyedi és a könyv az tényleg jó.
2021. máj. 8. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!