Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A plasztikazott nok jobban tetszenek a ferfiaknak? Tenyleg ennyire szamit a kulso?
Tobb ev szoptatas all mogottem, beleptem egy plasztikaval foglalkozo csoportba es sokkot kaptam kb. Gyonyoru szep, nalam fenyevekkel szebb nok szenne plasztikaztatjak magukat, olyan eljarasok vannak, amirol kb. nem is hallottam, es elgondolkodtam, hogy basszus akkor egy atlag no mint en, hol van ezekhez kepest? Pl. Egy teljesen egeszseges fogsorra lehet hejat tetetni, hogy szebb legyen, ez nem nonszensz? Vagy sokan a szep nagy melluket is plasztikaztatjak meg tokeletesebbre. Most bele gondoltam, hogy az en arcomon mennyi mindent kellene valtoztatni, pl. Szemhej plasztika, orrplasztika, szajfeltoltes plusz mellplsztkika, ahhoz hogy az a klasszikus szabalyos szepseg legyek...a penzem meg is lenne ra amugy, de basszus a ferjem nem ismerne meg, illetve en sem onmagamat..
Az eletben tenyleg ennyit szamit a kulso, ezek ennyire fontos dolgok? Sok no a csoportban tobbszor siman kes ala fekszik, nem felve a kockazattol. Mit gondoltok errol? Erdemes ezekbe belevagni? Aztan hol a hatar?
#11: Ugyanezt láthattad a plasztikás csoportban, csak nőként azt más szemszögből nézted. Tényleg mindkét oldalnak megvan a saját ilyen szélsősége és itt naponta megy a veszekedés ilyesmi dolgokon.
A valóságban egy tök átlagos nő is talál társat, ha akar. Ott a smink, a szexi ruhák, a push-up és a viselkedés.
Nekem is volt már tip-top tökéletes, 18 éves barátnőm, akinek nagy mellei voltak és szinte tökéletes alakja. Viszont kihűlt hamar a kapcsolat, mert annyira passzív volt minden téren. Az ágyban sem volt semmi extra és máshol is egyre unalmasabb volt vele.
Aztán, pont utána megfogott egy olyan csaj, akinek már nem voltak tökéletesek a mellei, narancsbőrös volt a popsija és mégis jobb volt vele minden. Jobban odatette magát az ágyban és még egy sima bevásárlás is élmény volt vele. Na, ez az, amit a plasztika nem tud megadni, mégis sokan azt hiszik, hogy igen.
Kérdező, amit abban a csoportban láthattál, az egy igencsak szűk réteg, és annyira nem mérvadó.
Akármilyen hihetetlen, de a plasztikáztatás ugyanolyan függőséget okoz, mint pl. a tetoválás. Az ember elkezdni, megtetszik neki, még akar egy kicsit ide is meg oda is magának. Folyamatosan "csiszolgatja", egyre élesebb szemmel veszi észre a "hibákat" önmagán.
Általában ezzel valami belső hiányt próbálnak betölteni az emberek, bizonytalanságokat, félelmeket.
A másik ok meg, hogy a plasztikai műtétekkel a sok átlagember kicsit a sztárok színvonalára akarja emelni az unalmas életét. Mint tudjuk, gyakorlatilag az összes híres színész, médiasztár sz@rrá plasztikáztatta magát, nézd csak meg a Kardashian családot, de náluk sokkal szolidabb hírességeket is. Ez egy életmód, a luxus része, és ezek a sztárok elképesztő reklámot csináltak a plasztikai beavatkozásoknak, irreálisan népszerűek lettek.
A szürke átlagember meg ugye mindenben utánozni akarja ezeket a modelleket, celebeket, mert hát az milyen menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!