Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A plasztikazott nok jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A plasztikazott nok jobban tetszenek a ferfiaknak? Tenyleg ennyire szamit a kulso?

Figyelt kérdés

Tobb ev szoptatas all mogottem, beleptem egy plasztikaval foglalkozo csoportba es sokkot kaptam kb. Gyonyoru szep, nalam fenyevekkel szebb nok szenne plasztikaztatjak magukat, olyan eljarasok vannak, amirol kb. nem is hallottam, es elgondolkodtam, hogy basszus akkor egy atlag no mint en, hol van ezekhez kepest? Pl. Egy teljesen egeszseges fogsorra lehet hejat tetetni, hogy szebb legyen, ez nem nonszensz? Vagy sokan a szep nagy melluket is plasztikaztatjak meg tokeletesebbre. Most bele gondoltam, hogy az en arcomon mennyi mindent kellene valtoztatni, pl. Szemhej plasztika, orrplasztika, szajfeltoltes plusz mellplsztkika, ahhoz hogy az a klasszikus szabalyos szepseg legyek...a penzem meg is lenne ra amugy, de basszus a ferjem nem ismerne meg, illetve en sem onmagamat..

Az eletben tenyleg ennyit szamit a kulso, ezek ennyire fontos dolgok? Sok no a csoportban tobbszor siman kes ala fekszik, nem felve a kockazattol. Mit gondoltok errol? Erdemes ezekbe belevagni? Aztan hol a hatar?

2021. máj. 7. 22:54
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Elolvastam, hogy mi ez a pua, es hat nagyon elszomorito, hogy van aki ezt elhiszi es komolyan veszi...masreszt be kellene tiltani, mivel gyakorlatilag bantalmazast hirdet.
2021. máj. 7. 23:31
 12/21 anonim ***** válasza:
93%
Ezek a nők mentálisan betegek. Mindenki hozza ki magából a lehető legtöbbet, előnyös haj, szemöldök, szép smink stb. Butaság plasztikaztatni, sérült, önbizalom hiányos, komplexusos nők plasztikáztatnak akik sosem lesznek elégedettek, mert betegek. Jó nyilván van az a pont, hogy jó a plasztika pl egy mellrák miatti mell eltávolítás utáni helyre állítás vagy egy kampós hosszú orr, vagy ha valakinek abszolút semmi melle nincs és zavarja.
2021. máj. 7. 23:31
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

#11: Ugyanezt láthattad a plasztikás csoportban, csak nőként azt más szemszögből nézted. Tényleg mindkét oldalnak megvan a saját ilyen szélsősége és itt naponta megy a veszekedés ilyesmi dolgokon.

A valóságban egy tök átlagos nő is talál társat, ha akar. Ott a smink, a szexi ruhák, a push-up és a viselkedés.

Nekem is volt már tip-top tökéletes, 18 éves barátnőm, akinek nagy mellei voltak és szinte tökéletes alakja. Viszont kihűlt hamar a kapcsolat, mert annyira passzív volt minden téren. Az ágyban sem volt semmi extra és máshol is egyre unalmasabb volt vele.

Aztán, pont utána megfogott egy olyan csaj, akinek már nem voltak tökéletesek a mellei, narancsbőrös volt a popsija és mégis jobb volt vele minden. Jobban odatette magát az ágyban és még egy sima bevásárlás is élmény volt vele. Na, ez az, amit a plasztika nem tud megadni, mégis sokan azt hiszik, hogy igen.

2021. máj. 7. 23:41
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, amit abban a csoportban láthattál, az egy igencsak szűk réteg, és annyira nem mérvadó.

Akármilyen hihetetlen, de a plasztikáztatás ugyanolyan függőséget okoz, mint pl. a tetoválás. Az ember elkezdni, megtetszik neki, még akar egy kicsit ide is meg oda is magának. Folyamatosan "csiszolgatja", egyre élesebb szemmel veszi észre a "hibákat" önmagán.

Általában ezzel valami belső hiányt próbálnak betölteni az emberek, bizonytalanságokat, félelmeket.

A másik ok meg, hogy a plasztikai műtétekkel a sok átlagember kicsit a sztárok színvonalára akarja emelni az unalmas életét. Mint tudjuk, gyakorlatilag az összes híres színész, médiasztár sz@rrá plasztikáztatta magát, nézd csak meg a Kardashian családot, de náluk sokkal szolidabb hírességeket is. Ez egy életmód, a luxus része, és ezek a sztárok elképesztő reklámot csináltak a plasztikai beavatkozásoknak, irreálisan népszerűek lettek.

A szürke átlagember meg ugye mindenben utánozni akarja ezeket a modelleket, celebeket, mert hát az milyen menő.

2021. máj. 7. 23:50
 15/21 anonim ***** válasza:
A természetes öregedésnél nincs szebb. Ok, ha nem szép a melled, a hasad lóg, baleset stb., ott megértem. Viszont egy eleve szép dologhoz hozzányúlni nagyon gáz. Nézd meg azokat a nőket, akik 30 évesen kezdték az arcuk töltését, lehet nem ráncos, de borzasztó, ahogy öregednek. Anno rengeteg lánnyal találkoztam, akik nagyon szépek voltak, most pedig saját maguk karikatúrái.
2021. máj. 8. 04:31
 16/21 anonim ***** válasza:
Undorítóak a plasztikázott nők 🤷‍♂️ csak a természetes.
2021. máj. 8. 06:23
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha férjnél vagy, mit izgat téged, hogy az unatkozó milliomosfeleségek és instacelebek botoxbábukká szabatják magukat? Nem a férjednek kéne tetszened?
2021. máj. 8. 07:49
 18/21 anonim ***** válasza:
83%
A kigyúrt, kopasz, aranyláncos, tajparaszt férfiaknak a plasztikázott nők kellenek. Ha neked ők a célközönséged, akkor hajrá. Az értelmesebb férfiaknál pont hogy kizáró ok, ha a nő műanyagból van.
2021. máj. 8. 08:01
 19/21 anonim ***** válasza:
71%
Soha nem kellene plasztikázott nő. Inkább lógjon a melle meg legyen narancsbőrös a combja, de maradjon természetes. Voltak ilyen barátnőim, 40 körül nem annyira ropogósak már a nők, mégis maximálisan szerethető a testük, ha a jellemük is rendben van.
2021. máj. 8. 09:05
 20/21 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem az egyetlen plasztika, aminek lenne létjogosultsága, az a valódi péniszplasztika lenne, amikor is valóban nőne a funkcionális, erekciós méret. A többi csak ront, a műanyagnők (vagy a műanyagférfiak) nem vonzóak csak az ilyen kopasz kigyúrt fasziknak, mint Molnár Richárd. Persze van itt is kivétel, mint balesetekből, betegségekből származó sérülések rendberakása, de a plasztika eleve úgy kezdődött, hogy megcsonkított háborús veteránoknak nyújtottak segítséget.
2021. máj. 8. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!