Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lehetne választani, nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lehetne választani, nők vagy férfiak szeretnétek lenni a mai világban?

Figyelt kérdés
Egy varázsütésre megváltoztathatnátok a nemeteket választható arccal és testalkattal, akkor férfiak vagy nők lennétek inkább, és miért? (Karrier, párkeresés, akármilyen szempont szóba jöhet.)

2021. máj. 7. 09:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
Én lány vagyok. A saját nemem ugyan nem változtatnám meg, de ha választhatnék, fiú gyermeket szeretnék szülni. Meg szeretném ennyivel is könnyíteni az életét. De sajnos ezt nem én döntöm el.
2021. máj. 7. 11:06
 12/17 anonim ***** válasza:
26%
11. Én férfi vagyok és pont ezért szeretnék lánygyermeket inkább, hogy könnyebb élete legyen.
2021. máj. 7. 11:18
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
Nő vagyok, nő maradnék. Nem érzem azt, hogy olyan húdenehéz életem lenne, a munkámban is megbecsülnek, sikereket érek el, a fizetésem sem érzem kevésnek (lehet, hogy férfiak többet kapnak, nem tudhatom, de nekem ez is elég, szóval zavarni nem zavar), a párkeresés nekem zsigerből ment mindig is, az élet minden területén úgy érzem, hogy könnyebb és kényelmesebb nekem, mint mondjuk a férjemnek. Az elismerést, megbecsülést nőként is el tudtam érni és meg tudtam szerezni, szóval nem gondolom, hogy ezt csak a himbilimbi adhatná meg nekem.
2021. máj. 7. 12:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek nő lenni, de inkább lennék férfi. Annyira nem vagyok társfüggő, sem szexfüggő, hogy az akkora problémát okozzon nekem, hogy esetleg nem jön össze nő... cserében pl. örülnék annak, hogyha egyedül megyek haza éjszaka, nem kell azon aggódnom, hogy mikor akar valaki letaperolni, megerőszakolni; sokkal kevesebb elvárás lenne felém azzal kapcsolatban, hogy hogy nézzek ki, hogy viselkedjek (pl. ha a egy nőnek már vannak ráncai, akkor "lehasznált anyuka feje van", ha a férfinak, akkor férfias meg sármos; nem értik félre direkt a kedvességemet; nem mondják rám, hogy a nemem szégyene vagyok, ha egy káromkodás kicsúszik a számom vagy nagyritkán kicsit spiccesebbre iszom magam egy buliban, vagy ha nem akarok gyereket pl.); sokkal kevesebb pénzbe kerül az alap igényesség elérése... a menstruációt sem sírnám vissza.
2021. máj. 7. 14:26
 15/17 anonim ***** válasza:
64%
A nőknek egyszer adnék egy pár óra alatt lebomló, kárt nem okozó tesztoszteron injekciót, hogy megtapasztalják egy rövid ideig milyen férfinak lenni. Milyen amikor állandóan a szexre gondolsz, állandóan arra vágysz, alig bírsz mással foglalkozni, ha kivered akkor pár óra után megint visszaférkőzik az elmédbe. A biológia elég sok különbséget tesz a két nem közé, amit a másik el sem tud képzelni. Ha a nők annyira kívánnák a szexet, mint a férfiak a heréikben termelődő tesztoszteron miatt, akkor szó szerint az egész emberiség története egy nagy orgia lenne csak.
2021. máj. 7. 14:30
 16/17 anonim ***** válasza:
79%
Férfi vagyok és férfi maradnék. Nőként gyengének érezném magamat, és szükségem lenne egy férfire. Így meg jól elvagyok, meg szeretem kitaposni az életet a magam útján.
2021. máj. 7. 18:30
 17/17 anonim ***** válasza:
12%

10 es.

Neked akkor nagyon nagy szerencséd van. Lehet, hogy te vagy a világ legszerencsésebb férfije? Lehet, hogy te a Mészáros Úrnál is szerencsésebb vagy?

Szép vagy? Miért szedtek szét a nök?

Sajnos a 15 nek van igaza. A nők biológiája, kb 20% a a férfiakénak.

Nekik az is jó, ha van vakakijük, de akkor sincs baj, ha nincs senkijük.

Nem kell a falat kaparni a biológia miatt.

Elvannak mint a szilvabefőtt.

Én tragédiaként élem meg, hogy férfi vagyok.

Ezen sajnos nem lehet változtatni, pedig mindenemet odaadnám ha lehetne.

Vagyonomat, lakásomat, autómat, mindent.

Azok a férfiak, akiknek jutott nő, azok mind szépek, jóképűek, sármosak, nincs rajtuk 1 deka plusz sem, mert ugye azt a nők nem szeretik.

Azt kell megérteni, hogy a nő az nem jár mindenkinek alanyi jogon.

Akiknek van, azok kiváltságosak, vagy nagyon szépek, mint pl a 10 es hozzászóló is szerintem.

Így 50 körül meg már abszolút nem akarnak a nők senkit.

Jön a nyár, egyre csinosabbak, egyre lengébbek a ruházatok.

Húzzák az agyunkat direkt.

Ismerkedni, az már nem megy.

Na azt már nem.

Úgyhogy így 50 körül most már bekell rendelkezni az egyedüllétre.

Nem is tudom.

Lehet olyan műtétet kérni, hogy ne termelődjön a tesztoszteron egyáltalán ?

Jó lenne, mert akkor legalább nen kívánnám a nőket, véget érne a szenvedés.

Létezik ilyen műtét?

Vagy olyat lehet, hogy levágatom a péniszemet?

Mindegy lenne, csak érne már véget ez a borzalmas nő hiány.

2021. máj. 8. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!