Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha undorodok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha undorodok a páromtól? Fogápolási problémák..

Figyelt kérdés
Regen azért utáltam, ha puszit akar adni ,mert folyton nyomult és pia szaga volt. Most meg azért, mert láthatóan romlásnak indult a foga, az ínynél sárgás barnás. Gondolom az a fogkő. Nem mossa meg ,csak ritkán. Nincs gusztusom egy sima puszihoz sem. Hiába fürdik minden nap ,de a szájápolás elmarad. Ha mostantól mosná, akkor is ott van a maradandó valami a fogán..
2021. máj. 5. 12:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A sarga-barna az a fognyak, sorvad az inye, es az mar nem a zomanc. Ettol fuggetlenul talan nem kene egyutt elni azzal, akitol regota viszolyogsz.
2021. máj. 5. 13:37
 12/15 anonim ***** válasza:
Engem NAGYON zavarna ez. Undorodnék.
2021. máj. 5. 15:22
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem azért élek vele, mert én is ilyen vagyok. Ő nem akar menni innen és én nem fogom a saját berendezett albérletemet elhagyni más miatt.

Amúgy hozzám se ér, mert lehánynám..

2021. máj. 6. 06:48
 14/15 anonim ***** válasza:
És akkor életed végéig együtt fogsz élni valakivel, akitől undorodsz és hozzá se érsz egy jól berendezett albérlet miatt? :D ilyet se hallottam még. Emberek gyerekestül, hitelestül is válnak ennél kevesebbért is. Egyébként ha a te neveden van a bérleti szerződés, akkor semmi joga a lakásban tartózkodni azután, hogy te nem akarod.
2021. máj. 6. 07:29
 15/15 A kérdező kommentje:

Ősszel halt meg az anyja és hagyott hátra rengeteg hitelt. Szerencsétlen testvére eletképtelen, ezért ő fizetett mindent. Nemsokára eladják a házat és marad pénze menni innen. Azt megvárom.

Amúgy fürdik minden nap , meg tisztán öltözik, de nála a szájápolás nem tartozik az alapvető tisztálkodáshoz..

2021. máj. 6. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!