Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik az egyenlő bánásmód...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik az egyenlő bánásmód hiányára hivatkozva bagatelizálják a nőket ért zaklatást, hogy "bezzeg a jóképűnek engedi", az mégis mit szeretne?

Figyelt kérdés

Hogy a nők mindenkinek, még számukra undorító alakoknak is engedjenek minden sz_art? Vagy, hogy ne jöhessenek össze/feküdhessenek le nekik tetsző férfival?

Miféle "egyenlő bánásmódot" szeretnének? :D

2021. máj. 4. 17:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Nagyszerű férfigyűlölő kérdés "

Ja, hogy nektek ez a férfigyűlölet, amikor "férfigyűlölő" nőkről beszéltek? Szó sincs férfiakról generálisan, a férfiak egy szűk rétegéről beszélek.

Egyébként meg 8 éve kapcsolatban élek.

Az olyanokról beszélek, akik sérelmezik azt, hogy a párommal már a 3. randin szexeltem és a számba élvezett, másokat pedig 1 másodperc alatt utasítok el. Ugyanis volt ilyen pl. itt az oldalon, az volt a kérdés, hogy ki hányadik randin meddig jutott a párjával, válaszoltam, és kaptam a mocskolódást, hogy kis ribi vagyok azzal, aki jól néz ki, a rosszul kinézőeket meg megalázom, meg mi az, hogy valaki 3. randin televerheti a számat, mást pedig undorítóan küldök el, aki udvarol, mekkora arcom van, stb. Akkor én meg mondjam erre rá, hogy nőgyűlölet?

Csak az olyanokat küldtem el durva stílusban, akik már minimum harmadjára nem értették meg, hogy NEM, vagy mondjuk azt az úriembert, aki leszólított az utcán, és amikor megmondtam, hogy van barátom, akkor beállt elém, és azt mondta, hogy mutassak képet vagy fb profilt, ha tényleg van, mert addig tipikus gerinctelen kamu. :D

2021. máj. 4. 20:36
 12/15 anonim ***** válasza:
26%

Egyszerűen kavarod a dolgokat. Pl. akinek van pofája, hogy vadidegentől kérjen számon ilyet, az nem fog "egyenlő bánásmódon" meg "jóképűeken" gondolkodni. Épeszű ember meg nem vár el egyenlő bánásmódot párkereséskor, mert nem is arról szól. Aki emiatt mocskolódik, az egyszerűen irigy, és nem "egyenlő bánásmódot" akar, hanem azt, hogy akkor is őt válasszák, ha nem tetszenek a másiknak.

Aki a kettős mércén filózik, az azért teszi ezt, mert csúnya férfiként is próbált normálisan hozzáállni egy nőhöz, de az meg gyerekesen lehurrogta. Pl. amikor úriemberként előre engedte az ajtónál, akkor negatív reakciót kapott míg máskor, amikor egy szebb kollégája tette ezt, akkor a kolléga meg pozitívat. Szóval rossz a célcsoport.

2021. máj. 4. 22:12
 13/15 A kérdező kommentje:

"Aki a kettős mércén filózik, az azért teszi ezt, mert csúnya férfiként is próbált normálisan hozzáállni egy nőhöz, de az meg gyerekesen lehurrogta. Pl. amikor úriemberként előre engedte az ajtónál, akkor negatív reakciót kapott míg máskor, amikor egy szebb kollégája tette ezt, akkor a kolléga meg pozitívat. "

Esetleg egy alternatív univerzumban van is ilyen. :D

2021. máj. 4. 22:25
 14/15 anonim ***** válasza:
18%
Oké, akkó' úgy vagyon.
2021. máj. 4. 22:28
 15/15 anonim ***** válasza:

"a phd-ig ugyanis puszta szorgalommal is el lehet jutni"

Szerintem még ez sem igaz.

2022. okt. 28. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!