Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynád a barátnődet, ha több év párkapcsolat után elmondaná, hogy régebben prostituált volt?
Ha szeretem őt szerelemből, akkor nem.
De egyébként az akkor volt, most meg most
Egyébként ha kellett neki megélhetési forrás, akkor érthető
Ha eddig sem kaptál el tőle semmit, és mostmár csak veled van, akkor örülhetsz, akkor tök jó, és akkor tudtok együtt boldogok lenni, ha igazán lángol a szerelem.
De ha annyira lángolna, talán föl sem merütl volna ez a kérdés, de lehet, hogy lángol az aúgy, csak kiváncsi vagy mások véleményére is. :)
Nem. Dehogy.
Büszke lennék rá hogy
1. Elmondta
2. Hogy abb tudta hagyni.
De ha elhagyná én szívesen megismernélek
Leírtad, mit jelent nálad a "nem örülnék neki". Nem úgy állsz hozzá, hogy ott van a társad, aki egy bő évtizeddel előtted rossz döntést hozott, de már változott, és szereted azt, aki ő jelenleg, hanem úgy, hogy a te nődbe nehogy már ürítgessenek csak úgy. Szerintem akik lepontoztak, azok ezt a különbséget érzik, azért nem tetszettél nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!