Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A 14cm pénisz méret kicsinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 14cm pénisz méret kicsinek számit? ( 22 fiú)

Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 20:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
17%
Dehogy rövid. Sőt! Egyenesen óriási! Anakondának kéne becézni. Én helyedben legalább a felét levágnám.
2010. aug. 22. 20:45
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ezen ne parázz, lényeg, hogy tudd használni.
2010. aug. 22. 20:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem is ekkora. Az hogy kicsi, vagy nagy az relativ. Nyilván nagynak nem mondható, de arra elég, hogy egy csajt kielégíts vele. Ha meg nem tudod kielégíteni, keress másikat. Kifogtál egy olyan csajt aki biológiailag nagyobb méretre van beállítva. :)

Ránézésre persze jobb a nagy, de betolni a csajnak már lehet, hogy fájdalmas.

Azt mondják ahány farokméret, annyi punciméret. Próbálkozni kell.

23f

2010. aug. 22. 20:53
 14/18 anonim válasza:
Jól ért mindenki ahhoz, hogy más emberek lelkébe belegázoljon. Gondolom, hogy mindenki 30 cm-es farokkal rendelkezik és azért van ekkora szája... Használni kell tudni és igaz, hogy a nők között is több méret van! Ne hallgass egyikükre sem, legyél magaddal megelégedve! :)
2010. aug. 24. 21:49
 15/18 anonim ***** válasza:

ez az átlagos magyar méret.

és mint tudjuk, nem a méret a lényeg, hanem tudni kell használni.

nekem 13 cm, de eddig egy csaj sem panaszkodott, sőt. :)

fel a fejjel!

21/F

2010. aug. 24. 22:00
 16/18 anonim válasza:

nem ezen múlik a sex!

pasimnak is kb. ekkora, de én akkorákat élvezek rajta, h csak na!!!!

a csajoknak még jó is, ha kicsi, mert így vhogy megpróbálod kompenzálni a méreted:)

2010. aug. 24. 22:14
 17/18 anonim válasza:
Pont jó! Persze chat-en mindenkinek 25+kupak/6. :D
2010. aug. 24. 22:34
 18/18 anonim válasza:
22 évesen az szép.. de erre mondják hogy nem a méret a lényeg. és csak a hülyék vágnak fel a farkukkal..
2010. aug. 25. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!