Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom előbb utóbb elhagy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom előbb utóbb elhagy ha nem fekszek le vele?egészségügyi ok miatt

Figyelt kérdés

Be vagyok gyulladva ott lent és ez miatt nem tudunk együtt lenni

És lehet évekig eltart az olvastam

Tapasztalatok ilyen téren?kinek mi?meddig bírják a pasik?

2021. ápr. 28. 17:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Nő vagyok, voltam ilyen helyzetben, így van pár hasznos tanácsom: fogamzásgátlót hagyd abba (ha szedsz), ne használj illatosított wc-papírt, se intim mosakodót, figyelj az étkezésedre, minimializáld a cukorbeviteled. Így hamar rendbe fogsz jönni, fel a fejjel!
2021. ápr. 28. 18:15
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Nő vagyok és el nem tudom képzelni miféle gyulladás tarthat évekig, ami fertőző és lehetetlenné teszi a szex más formáját is (orál pl) .
2021. ápr. 28. 18:23
 13/18 anonim ***** válasza:
80%

#12 A HPV ilyen. Nagyon fertőző, bőrkontaktussal is terjed, tehát tényleg hozzá se érhetsz a másikhoz. Gyulladást okoz a nemi szerven és hosszadalmas a kezelése.

Kérdező, a pasid is menjen el vizsgálatra, lehet, hogy ő is fertőzött és ő sem szexelhet.

2021. ápr. 28. 18:49
 14/18 anonim ***** válasza:
20%
A cickóid közé is veheted akár :) az is jó játék és lesz egy kis öröme amíg a puncit nem használhatja
2021. ápr. 28. 19:00
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
Igen el.
2021. ápr. 28. 19:02
 16/18 anonim ***** válasza:
28%
A férfinak 30-40 évet kötelessége kibírnia. Az itt lévő szukák szerint. Viszont a egy nap nem simogatod meg az egójukat nekik alanyi jogon jár máshol kilyukadniuk.
2021. ápr. 28. 19:09
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én elhagynálak, ha azt próbálnád bemesélni, hogy évekig be leszl gyulladva ott lenn, mert egyértelműen hülyének nézel.
2021. ápr. 28. 20:39
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha 'sima' gyulladásról van szó, az maximum pár hét antibiotikum meg kúp, szó sincs évekről. Ha pedig HPV-ről, akkor örökre zárdába vonulsz? Évek alatt sem dobja ki a szervezeted... Nálunk mindkettőnknek volt HPV-je, engem műtöttek is miatta majd beadattuk az oltást. Én azóta negatív vagyok, de páromnak még megvan. Ez 4 éve volt. Akkor a dokik szerint 4 évig (és még kitudja meddig) nem is érhettünk volna egymáshoz, pedig egyértelmű, hogy az oltás miatt nem tudom visszakapni. Ha annyira aggódsz, akkor fizesd ki neki az oltást, persze ha ő még negatív,mert esélyes, hogy ő is elkapta már.
2021. ápr. 28. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!