Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire ciki ha egy fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki ha egy fiatal csaj megmondja egy idősebb pasinak hogy tetszik neki?

Figyelt kérdés

Mennyi az esély rá hogy neki is tetszem?

15/L

40/F

nincs felesége se barátnője..

a kérdésre válaszoljatok légyszi és ne a korkülönbséget fikázzátok

2010. aug. 22. 19:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem...Kérdezd meg a szüleidet, Ők biztosn tudják a választ!

Ha a pártodat fogják akkor mindannyian ássátok el magatokat! 40 év múlva bizonyára a pasid is melletted lesz, a föld alatt ha végül tényleg úgy döntötötök,hogy elássátok magatokat=) Egy fene:legalább együtt lesztek örökké!

2010. aug. 22. 19:25
 12/19 A kérdező kommentje:

mindenkinek köszönöm a válaszokat bár egyik se volt hasznos..

és NEM nem az apám egy nagyon kedves ismerősöm aki nekem nagyon tetszik mint külsőre mint belsőre nekem mindig is a fiatal pasik tetszettek..

2010. aug. 22. 19:28
 13/19 anonim ***** válasza:
92%
Most mi van abban, hogy a pasik 55 éves korukig marha jól néznek ki, a lányok meg 18-20 közt vannak a csúcson? A csávó jól csinálja, már kezd felnőni a feleségeXD
2010. aug. 22. 19:32
 14/19 anonim ***** válasza:
52%

1. kérdésedre.: Az a gáz, hogy tetszik, és az, hogy eszedbe jut ilyen.

2. kérdésre.: (Kettes alapú logaritmus 4 szorozva 20-al osztva 4 el) a négyzeten°%

3.: kösz a kamukérdést. :) jól szórakoztam :P

2010. aug. 22. 19:58
 15/19 anonim ***** válasza:

"nekem mindig is a fiatal pasik tetszettek.."

Na most újat mondtál, nem tudtam, hogy egy 40 éves férfi még a fiatal pasik kategóriába tartozik :P

2010. aug. 22. 20:27
 16/19 A kérdező kommentje:
hát ha te 30-40 éves vagy akkor johogy a fiatal 20-as fiuk tetszenek neked..ízlések és pofonok
2010. aug. 22. 20:57
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Te tetszel neki? Adta rá jelét? Ha igen, akkor próbálj vele flörtölni, vagy dicsérd meg a külsejét. Simogasd meg a kezét, szerintem elsőnek add jelét,hogy bejön neked, és majd reagál vmit,, jobbik esetben. Ha nem,akkor próbálkozz azzal, hogy megmondod neki,h tetszik.

2010. aug. 22. 21:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Én 19 vagyok drágám, de nekem nem kéne egy apámmal egy korú férfi, mivel ezt apa komplexusnak hívják és nekem szerencsére nincsenek komplexusaim. :P :)
2010. aug. 22. 21:38
 19/19 anonim válasza:

0%

Szerintem hanyagold az egészet.Csak nevetség tárgyává vállnál!Ezt te sem akarhatod:)

2012. máj. 7. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!