Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő most mit szeretne?
bocsi utolsó, ha a nő, akivel csalja a másikat, tudatában van, hogy mit tesz, akkor ugyanolyan féreg az is. Ha nem, akkor meg áldozat.
A férfi viszont egy ilyen szituban garantáltan tudja, hogy mit tesz, és azt is, hogy mások életével játszadozik, és rohadtul nem érdekli.
Ahogy ugyanezt eljátsszák ismerkedés közben is, csak addig játsszák meg, hogy a nő értékes a szemükben, amíg vagy meg nem kapják, vagy rá nem jönnek, hogy nem olyan vonzó testileg, mint szeretnék, és akkor hopp, ejtik minden jó tulajdonságával együtt, amiről addig áradoztak érdekes módon.
Sz@r, kéjenc népség.
100.000 férfiból jó, ha egy kivétel.
Én elhiszem hogy van ilyen is. De ezek az általánosítások a sírba tesznek.
Azt azért be kell látni, ha valakit csak ilyenek találnak be akkor ott van valami bibi. Tippelgetni inkább nem fogok, de szerintem te érted hogy a dolgok 2 emberen múlnak.
Eskü ezer százalék, hogy egy őrült férfigyűlölő ámokfutását olvastam itt végig. És bakker látom lelki szemeim előtt az gyűlölettől megráncosodott, résnyire húzott szemeit, ahogy nyálköpködve veri a billentyűzetet.
Komolyan, nőként mondom, hogy ilyenkor én égek hogy ehhez a nemhez tartozom
Égettem már meg magam, nem is egyszer, de hogy utáljam a férfiakat...kizárt :)
Elég idegbeteg embernek kell lenni és egyáltalán nem szerethetőnek, hogy ide jusson az ember. Kedves gyűlölködő, szerintem te nem voltál sosem egy bájos kis balerina, akit a csúf-gonosz férfiak tönkretettek, mert az ártatlan lelkedet mindig átverték. Te ilyen vagy, szerintem egy jó nagy szemölcs is ül az arcodon :)
#26 valószínűleg ugyanaz az ember írta az összes ilyen kommentet.
Tény hogy vannak ilyen férfiak, de nem mind. Az hogy valaki sorozatosan ilyeneket választ valahol az ő hibája is.
Különben meg normális ember nem tud ennyi gyűlölettel együtt élni szóval biztosan mentális beteg.
Ez egy ingyen szex lesz! Nem fektet be szinte semmit, munkaidőben elintéz, otthon meg megy tovább minden.
Ha érzelem nélküli dugást akarsz, ez a pasi kell neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!