Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kijöttem a párom munkahelyéhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kijöttem a párom munkahelyéhez, meg akartam lepni. Ide jöttem kutyát sétáltatni, hogy lássuk egymást. De aztán nem mentem oda, sőt elbújtam, mert egy kolléganővel volt bizalmasan. Arra is gondoltam, hogy szó nélkül tűnök el az életéből. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Kifejtem azt, hogy egy kolléganővel volt bizalmasan. Együtt jöttek ki, közelről beszéltek egymáshoz, úgy, hogy láthatóan intimebb volt köztük a viszony, mint kollegális. Aztán puszival vagy csókkal köszöntek el, nem láttam jól sajnos... Akkor már messze mentek a rejtekhelyemtől. Többnek tűnt, mint kolléga vagy "havercsaj". Biztos hallottatok már a ghostingról, arra készülök...
2021. ápr. 24. 15:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Húha
2021. ápr. 24. 16:49
 12/20 anonim ***** válasza:
97%
Ki az aki nem tudja, hogy van egy húga a pátjának?
2021. ápr. 24. 16:50
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Oda kellett volna menned és adni egy csókot a fiúnak. A reakcióból egyből le tudtad volna szűrni mi a helyzet. És ha meg csal azzal a lánnyal, akkor legalább ő is képben lett volna.

Tipp

Ismételten menj ki megint a munkahelyére és ugyan így bújj el és ha megint ez a helyzet lesz, lépj oda.

Valószínűsítem, hogy nem véletlenül akartad így "meglepni". Már sejtetted hogy valami nem stimmel és ellenőrizted. Egyértelmű

2021. ápr. 24. 17:40
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne hamarkodd el a dolgot. Kérdezz rá. Később még megbanhatod.
2021. ápr. 24. 18:00
 15/20 anonim ***** válasza:
Troll
2021. ápr. 24. 23:11
 16/20 anonim ***** válasza:
intim kapcsolat..... hozzá se értek egymáshoz .XDD
2021. ápr. 25. 13:23
 17/20 A kérdező kommentje:

A gunyoros 16-osnak üzenem, hogy mit gondolsz? Az emberek a melóhely előtt nyalják-falják egymást, ha viszonyban vannak? Egyébként emg hozzáértke egymáshoz, írtam is.

Na mindegy, a sztori azóta lezárult... Nem árultam el neki, hogy ott voltam, és láttam gyanúsat. Ébren maradtam, és belenéztem a telójába, amikor aludt. Nem tartott sokáig rátalálni a dolgokra... Messengeren is csevegett a lánnyal. Nem voltak egy pár, vagyis nem azt volt, hogy a kolléga is a barátnője, aki nem tud rólam. Hanem csak flörtöltek, munkahelyi flört volt, de abból elég kemény... Voltak "szexi" képek is, azért teszem idézőjelbe, mert se az expasim, se a kolléganője fotói nem voltak bugyinedvesítőek meg farokmerevítőek... De egymásnak gondolom tetszettek, szóval ez mindegy is. Másnap ghositngoltam. Nem adtam neki magyarázatot. Valamiért ezt érzem bosszúnak, bökje a csőrét, hogy szó nélkül hagyták ott, magyarázat nélkül, és agyalgathat...

Az a vicc, hogy az egész sztoriban nem ezt sajnálom... Hanem azt, hogy amikor megismertem, akkor ismertem meg egy másik férfit is, és hát ugye választanom kellett, kivel randizgatok... A másikkal chat volt, 1 randi, aztán szépen elköszöntem tőle, mert ezt az exbarátomat választottam helyette... Bár inkább a másiakt választottam volna... Nagyon jófej volt, nem is értme, miért nem őt választottam, na mindegy most már.

2021. ápr. 26. 14:59
 18/20 A kérdező kommentje:
Üzenem a normális embereknek, főleg a nőknek, akik olvassák ezt... Hogy ha a női megérzésed jelez, ne dugd homokba a fejed... Ne félj utána járni...
2021. ápr. 26. 15:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Átérzem, én is voltam ebben a helyzetben. Azóta keresett? Írt?
2021. ápr. 26. 19:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy.
2021. aug. 17. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!