Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy tetszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy tetszek neki, vagy csak túl tudjak lépni rajta?

Figyelt kérdés
13 éves vok, idén kerültem új osztályba. Beléptem, megláttam egy lányt,rögtön belé szerettem. De az osztályban az összes lány rámkattant, csak az az egy nem. Elég félénk lány, de azt mondta, hogy nem szeret. De szeritem meg tudnám hódítani, de nem tudom hogyan. A másik, meg hogyha semmiképp nem sikerül megszereznem, akkor mit tegyek. Mert már próbáltam, de nem tudok túllépni rajta, minden nap sírok utána.
2008. dec. 5. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
13 évesen azért még ne fogd fel ilyen tragikusan. Ha majd 18 éves korodban is sírni fogsz egy lány után, az már igazi szerelem lesz. Viszont ha tényleg úgy érzed, hogy meg tudod hódítani, akkor ne sokat vacakolj és ha mégsem sikerül - legalább megpróbáltad. Majd lehet összejön egy másikkal és akkor ő fogja bánni, hogy nem ő az.
2008. dec. 5. 21:44
 2/6 kzs válasza:
75%

Figyelj: semmit. Semmit ne tegyél.

Aki Téged szeret, az elfogad olyannak, amilyen vagy.

Aki meg nem, az meg úgyse fog. Nem tudod Magad megszerettetni vele.

Ennyi.

2008. dec. 5. 22:56
 3/6 anonim ***** válasza:
kísérd haza és adj neki puszit(arcra) aztán másnap is és mindig 1 kicsit többet pl 2.megfogod a kezét 3.szájon puszi 4.csók (ha engedi
2008. dec. 6. 11:53
 4/6 kzs válasza:

/Az előbbi válaszadónak írom:/

Bocsi, de ez butaság. Az a lány értésére adta a srácnak (vagyis a kérdezőnek), hogy nem érdekli, nem szereti.

Innentől kezdve vajmi kevés a valószínűsége, hogy a lány engedi kisértetni magát, még kevésbé, hogy jól esik neki, és szívesen vesz egy testi kontaktust: mint pl. a puszi (a csókról nem is beszélve).

Semmi értelme egy olyan valaki után futni aki nem szeret.

Különben, kedves kérdező: Ami a lányt illeti...

- kedves Hozzád?

- keresi egyáltalán a társaságodat?

- szívesen fogadja a közeledésedet?

(szerintem nem.)

Innentől kezdve gondolkodj el, hogy tulajdonképpen miért is szereted ezt a lányt? Csak azért mert jól néz ki?

Hát ezért ne.

Innentől kezdve a legokosabb lezártnak tekinteni ezt az ügyet. Semmik értelme, hogy kínozd Magad utána. Majd lesz olyan, aki szeret, aki megért, akinek jelentesz valamit. El fog jönni ez az idő.

2008. dec. 6. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez itt a felnőtt párkapcsolatok kategória, vagy nem igaz a kérdés, vagy el van tévedve a kérdező.
2020. nov. 10. 17:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja most látom, 2008.. :D akkor bocsi, már simán felnőtt kategória:D nem értem mért dobta fel nekem első helyre...
2020. nov. 10. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!