Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg nőkhöz szól a kérdésem. Ezt miért csináljátok? Mi a lényege?
Figyelt kérdés
Néha összefutok egy nővel, akit már elég rég ismerek. Egy felé dolgozunk, így néha reggel, néha délután is látjuk egymást.
Van amikor nagyon kedves, mosolyog, messziről integet, megvár, dumálunk egy pár szót. Úgy viselkedik, mint ha kedvelne és nyitott lenne esetleg rám. Amúgy nekem nagyon tetszik.
Máskor viszont teljesen közömbös, oda vet egy hellót és már megy is tovább. Mintha idegenek lennénk. Miért lehet ez?
Tudom, hogy az embernek vannak rosszabb napjai, de így nem merek nyitni felé. Milyen polcon lehetek nála? 40-esek vagyunk.
2021. ápr. 23. 06:07
11/14 A kérdező kommentje:
Megfogadtam a tanácsotokat😄😄😄. Elhívtam és igent mondot😍! Azt mondta: azt hittem ez nem jön el soha.
Köszi mindenkinek! Este hétkor találkozok vele.
2021. ápr. 23. 12:35
12/14 anonim válasza:
Szuper... Gratulálok! Amúgy nekem is van olyan férfi, aki eléggé szimpatikus és bejön. Csak egyrészt sokat csalódtam, így zárkózott vagyok, másrészt túl sok sem szeretnék lenni. A megérzések egyébként nem csalnak általában! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!