Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Igazi herceg vagy, és valakinek az is leszel, ha nem is nekem" "Te nem egyszerűen jó pasi vagy, hanem szuper pasi" és hasonlók. - Amikor ilyen szövegeket kap valaki, az arról szól, hogy tényleg ilyennek látják, vagy egy lúzer, akit szánnak?
Sajnos ez kevés információ ahhoz, hogy válaszolni lehetne rá.
Ha gondolod, akkor még kérdezek :)
Tényleg kevés az infó
Ez a mondat olyan lerázós, szakitós dumának tűnik nekem....
"Igazi herceg leszel,"szuper pasi vagy""
Hát, öregem ez elég gáz szöveg!
Felnőtt ember inkább kellemetlenül érzi magát.
Én nem venném komolyan
Egyáltalán nem érzek gyűlöletet, és visszavágni sem akarok (na látod, mindkettő pl. tipikus meleg reakció, 10-ből kilenc meleg itt tart, mert annyira lelki sérültek)
viszont nagyon mellélősz, ha akarod, privátban tételesen felsorolhatom neked, mi mindenben térek el a melegek legtöbbjétől, külön-külön is, e egyben nézve főként kakukktojás vagyok
nem nézek le amúgy senkit, az elvem élni és élni hagyni, nem mindennel tudok azonosulni a melegek között sem, és a világban sem, de úgy gondolom, senkit nem szabad üldözni, vagy bántani, főként ha csak békében próbál élni, és nem provokál másokat, illetve nem árt másoknak
a toxikus férfiasságon viszont jót nevettem, sok mindent mondtak már rólam, de hogy macsó lennék, azt nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!