Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a hibás?
Elhagyott a barátom,mert felszedtem pár kilót(3kg-ot)
és így azok a helyek is nőttek amik szerintem előnyösnek is nevezhetőek.
Barátom meg rögtön rávágta,hogy vagy lefogyok 2 hónap alatt,vagy elhagy..
Hát nem sikerült lefogynom,pedig sokat edzettem,és az étkezésemre is figyeltem..
Mellesleg 170cm vagyok és 63kg.
nem tudom, trollkodsz-e de 3 kg hízás/fogyás kb senkin nem látszik meg, hacsak nem 120 centi magas vagy...
ha nem kitaláció a kérdés, akkor valószínű ez csak valami hülye álindok és más az oka, hogy dobtak
Nem kitaláltam.
Amúgy a hasamon "látszik",mármint hogy vannak hurkáim. Na ez neki undorító.
Madárnak nézhetsz egyeseket! Engem nem. 3kilót 2 hónap alatt, kemény ezéssel nem tudtál leadni??
Szenzációs mese!
Nsm beszélve arról, hogy vizet köt meg a szervezet, és 2,3 kg ingadozás nem is ritka dolog.
Nomeg 3 kg az pont kb annyi, hogy majdnem észre se veszed..
Szval ezekután talán legközelebb olyan mesét próbálj meg eladni, ami hihetőbb.
Aki ide irogat, nem mindenki foteltévés chipszzabáló ám!
Ó, 15-ös, hidd el, vannak ilyen vadbrmok.
Exem egy idő után azzal jött, hogy "kicsit húzzam magam össze, mert magas vagyok".
Hát, bssski megismerkedésünkkor is 169 cm voltam, akkor nem zavart, 2 év után meg igen? Persze, én görnyedjek, mert ő komplexusos...
Nem tudom,hogy ő miért nem nézett tükörbe.
170cm és 90kg,de volt amikor 98kg is volt,nekem nem volt probléma,de amikor én felszedtem pár kilót,akkor már "hányingere" lett tőlem.
Örülök,hogy megszabadultam tőle. :D
Köszönöm a válaszokat
17#
"Húzd össze magad!"
:D
Ez jo volt.
A kérdező meg húzza be a hasát is.
:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!