Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg én vagyok a hibás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

Elhagyott a barátom,mert felszedtem pár kilót(3kg-ot)

és így azok a helyek is nőttek amik szerintem előnyösnek is nevezhetőek.

Barátom meg rögtön rávágta,hogy vagy lefogyok 2 hónap alatt,vagy elhagy..

Hát nem sikerült lefogynom,pedig sokat edzettem,és az étkezésemre is figyeltem..

Mellesleg 170cm vagyok és 63kg.

2021. ápr. 22. 14:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én azt kívánom az ilyen idiótának, hogy szedjen fel 2 kilót, aztán hagyják el miatta.
2021. ápr. 22. 14:43
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom, trollkodsz-e de 3 kg hízás/fogyás kb senkin nem látszik meg, hacsak nem 120 centi magas vagy...

ha nem kitaláció a kérdés, akkor valószínű ez csak valami hülye álindok és más az oka, hogy dobtak

2021. ápr. 22. 15:38
 13/20 A kérdező kommentje:

Nem kitaláltam.

Amúgy a hasamon "látszik",mármint hogy vannak hurkáim. Na ez neki undorító.

2021. ápr. 22. 15:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el jobban jártál, hogy így alakult. (azért ha fogysz pár kilót - bár nem kellene - készíts magadról egy teljes alakos fotót, de kötelezően feltartott középső ujjal, és küldd el neki. 😇)
2021. ápr. 22. 19:19
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Madárnak nézhetsz egyeseket! Engem nem. 3kilót 2 hónap alatt, kemény ezéssel nem tudtál leadni??

Szenzációs mese!

Nsm beszélve arról, hogy vizet köt meg a szervezet, és 2,3 kg ingadozás nem is ritka dolog.

Nomeg 3 kg az pont kb annyi, hogy majdnem észre se veszed..

Szval ezekután talán legközelebb olyan mesét próbálj meg eladni, ami hihetőbb.

Aki ide irogat, nem mindenki foteltévés chipszzabáló ám!

2021. ápr. 22. 20:31
 16/20 anonim ***** válasza:
3 kg-n rugózik? Ez hlye... Jobb is neked nélküle, hidd el.
2021. ápr. 25. 17:53
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ó, 15-ös, hidd el, vannak ilyen vadbrmok.

Exem egy idő után azzal jött, hogy "kicsit húzzam magam össze, mert magas vagyok".

Hát, bssski megismerkedésünkkor is 169 cm voltam, akkor nem zavart, 2 év után meg igen? Persze, én görnyedjek, mert ő komplexusos...

2021. ápr. 25. 17:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Pffff na az ilyen nagyon szerethet, akinek egy pici husitól már undorító leszel. Jézusom, örülj, hogy megszabadultál tőle.
2021. ápr. 25. 17:55
 19/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom,hogy ő miért nem nézett tükörbe.

170cm és 90kg,de volt amikor 98kg is volt,nekem nem volt probléma,de amikor én felszedtem pár kilót,akkor már "hányingere" lett tőlem.

Örülök,hogy megszabadultam tőle. :D

Köszönöm a válaszokat

2021. ápr. 25. 19:10
 20/20 anonim ***** válasza:

17#

"Húzd össze magad!"

:D

Ez jo volt.

A kérdező meg húzza be a hasát is.

:D

2021. ápr. 25. 19:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!