Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta vagy szingli?
Előtte milyen hosszú kapcsolatod volt?
Ismerkedtél azóta?
Hány éves vagy?
november óta vagyok szingli
1,5 éves kapcsolat volt
próbálkoztam, tinder és társain, 1 randim volt azóta, kb 2 hete, remélem lesz folytatás :)
N31
Október óta vagyok egyedül, előtte egy fél éves kapcsolatom volt, 2 hónapja kezdtem újra ismerkedni de eddig nem igazán alakul.
31/F
8 hónapja vagyok szingli, fél éves kapcsolat volt. Nem ismerkedtem azóta.
22N
A magam részéről én már idejét sem tudom, mióta. Az utolsó nagyjából egy éves kapcsolat volt. Sokat nézelődtem körbe, de nem vagyok könnyű helyzetbe, mert olyan társat keresek, akiből nincs sok; azaz nagyon nehéz megtalálni az ideálisat.
Konkrétumokat nem tudok írni, mert sok fogalom relatív.
4 éve, próbálkoztam de csak elutasítást kaptam.
A netes ismerkedés a társkereső pedig esélytelenek ott ha átlagos vagy, vagy az alatti akkor felejtsd el.
És mielőtt valaki mondaná, nem nem a legszebb nőknél próbálkoztam
36 f
kb. 8 hónapja vagyok szingli, az egy pár hónapos kapcsolat volt, nem sok 1-2 talán.
Nem ismerkedtem azóta, szerintem most egy 2-3 évig nem is fogok amíg nem jön össze a pénz a lakáshitelem önerejére.
26 éves vagyok (pár hónap és 27).
Sajnos már 8 éve és már nagyon unom a magányt, de kezdek beletörődni, pedig próbálkozom.
35 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!