Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit figyeltek meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit figyeltek meg egy pasin az első beszélgetés közben?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 19. 10:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egy folyamat, hogy matricát teszek rá, és fejben beteszem egy dobozba. Te tán így csinálod a nőkkel? Vagy te valami robot vagy, aki tudni akarja, hogy viselkednek az emberek? Rád küldök egy captcha-t.
2021. ápr. 19. 11:13
 12/19 anonim ***** válasza:
73%

#8-9 vagyok.

Nálam nem. Sokaknál ez elsőre eldől.

Nálam ez úgy van, hogy persze van aki első perctől kezdve szimpatikus vagy akár tetszik de tök sok olyan férfi volt akinél elsőre nem éreztem azt hogy tetszik. Szimpatikus volt mint ember de ennyi. A vonzalom az fokozatosan alakult ki, van akivel hónapok elteltével, egyre jobban tetszett. Pedig nem változott semmit.

Szóval én hiszek abban hogy a vonzalom fokozatosan is ki tud alakulni és semmit nem von le az értékéből. De sokaknál másképp működik.

2021. ápr. 19. 11:16
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
12-eshez hozzáfűzném, velem az ellenkezője is volt, annyira szerelmes lettem, mint egy idióta, aztán mondott valamit, ami totál nem egyezik az értékrendemmel. A mai napig emlékszem, mintha egy pohár vizet locsoltak volna az arcomba, olyan kijózanító volt. Onnantól elvágta magát.
2021. ápr. 19. 11:19
 14/19 A kérdező kommentje:

12/13!

Ezt a megerősítést is kerestem a kérdésem mögött, köszi!

Jöhet a captcha is az irónikus vicces lánytól, oda is jár a pont és a többieknek is ment a zöld pipa :)

2021. ápr. 19. 11:26
 15/19 anonim ***** válasza:

Többnyire a mondandójára.

Mimika, gesztusok.

Külsőségekre csak akkor,ha valami olyan kirívó,hogy vonzza a tekintetet.

2021. ápr. 19. 14:47
 16/19 Sunshinedoll ***** válasza:
76%
Próbálom betájolni, hogy nagyjából milyen a politikai irányultsága. Vagyis: milyen az értékrendje.
2021. ápr. 19. 16:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Egy első beszélgetés során nem jut eszembe abból az irányból közelíteni meg az embert, hogy én vajon akarnék-e tőle valamit valaha. Az érdekel, hogy ki ő, mi ő, megtalálom-e vele a közös hangot, van-e benne valami, ami kizárja azt, hogy a továbbiakban keresni akarjam a társaságát. Ugyanígy állok a nőkhöz is, meg úgy általában mindenkihez, aki még új nekem.
2021. ápr. 20. 01:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy pasi, nem volt szimpatikus egyáltalán, se a stílus, se ahogy beszél és amit beszél, nem is tetszett.

Aztán úgy alakult, hogy beszélgetett velem is, rájöttem, hogy normálisabb, mint elsőnek tűnt, úgyhogy feltűnt, hogy a segge se rossz, egész jó a test is..

Nem mindig első a külső.

2022. febr. 26. 09:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Beszélgetés közben? Hogy mennyire mond hülyeségeket
2022. febr. 26. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!