Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova és hogyan hívjam el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova és hogyan hívjam el egy "randira"?

Figyelt kérdés
20 éves bi srác vagyok, tetszik egy haverom(szintén fiú) akit már 3 éve ismerek, elég jóban vagyunk. Tudni kell róla hogy nagyon jófej. Elég sokszor összenézünk elmosolyodunk, keressük egymás társaságát meg tapizás is volt de csak poénból. Elég sok sráccal csinálja u.ezt (szintén poénból), nembiztos hogy meleg bár a kapcsolatai a lányokkal nemigazán mennek. Igazából csak a kiváncsiság hajt. Az érdekelne hogy milyen módon tudnám kideríteni róla hogy tetszem-e neki. Valahova elkéne hívni kettesben biztos bennelenne és nem az a fajta aki szétpletykálja a dolgokat. Szerintem akár még poénból is megkérdezhetem tőle hogy meleg-e de ha az tuti nemmondaná el. Szoval még azérdekel hogy mivel tudnám rávenni hogy ezt elmondja..vagy csak szimplán nyomuljak rá?:D Van elég sok tapasztalatom nő ügyben szal ebben nemlesz gond. Am nemvok az a félős gyerek szal önbizalomból nincs hiány
2008. dec. 5. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
én kb addig olvastam el hogy "bi" XD meg a (szintén fiu)-t megláttam véletlenXD haverod sztem ne hívd elXD de te tod XD érd el hogy be induljon biztos értessz hozzáXD ha belemegy még randi se kellxD
2008. dec. 5. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
Nem tudom miért kell az ilyen embernek véleményt irni aki röhögni tud csak ezeken. Szánalmas...
2008. dec. 5. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyetérek. ennek az oldalnak nem az a célja, h röhögjünk a mások problémáin, kérdésein (feltéve ha nem kamukérdés, vagy nem ilyen hülyeség-_-) de tényleg nem ez a célja.

Am szerintem jó ötlet, h poénból megkérdezd egyszer. De ne úgy, h:

szia, meleg vagy?háháhá

hanem teremts lehetőséget... pl.: felvesz egy olyasmi ruhát, akkor megkérdezheted, és ha zavarba jön, akkor lehet h van benne valami. mit tudom én... nem tudom, hogy hogy vagytok a rózsaszínnel, de ha mondjuk abba van megkérdezheted:

-te meleg vagy?:D

1. ezt poénnak fogja venni, ha nem igaz rá, és csináltok egy nagy hülyéskedést

2. nem fogja támadásnak venni

3. ha meleg, akkor megláthatod rajta a zavartságot. Ha elpirul, elkezd pislogni, elhúzza a fejét, stb, akkor lehet, h van benne vmi(mivel nem vállalja nyíltan). de nem feltétlenül ez a rózsaszín. bármilyen más.

Szerintem csak azután lépj, ha kiderítetted, mert lehet, h elvesztesz egy jó barátot. Mérlegelj.

2008. dec. 5. 19:16
 4/4 anonim válasza:
0%

Undorítóóóóóóó!Tarkónlövés!

Hülye k****g!

Nem is értem h ilyen kérdéssel h lehet előjönni..........ekkora f***t!

2008. dec. 5. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!